17km i ösregn, 5 dagar till maran och fokus på återhämtning

28

 

En dag med oerhört mycket sömn, återhämtning och mentalt stärkande.

Somnade väldigt tidigt och tanken var att jag skulle studsa upp och ge mig ut för ett löppass. Men kroppen sa något helt annat. Vaknade vid 9:30. Åt frukost och somnade därefter om. Kände mig sliten. Därav lite svårt att komma iväg. Men när ösregnet började komma flera timmar senare så kände jag att det var dax!

Inte många som troligtvis hade gett sig ut då de kanske inte är världens absolut bästa motivations höjare men känslan efteråt och att man givit sig ut och sprungit när många kanske struntat i det, är underbar.

Blev 17km i ösregn och mycket syre i luften.

Direkt efter hemkomsten så var de bara att duscha och efter 10 minuter ge sig iväg till gymmet och för styrketräning. Kan man klaga? 🙂

27Syns nog rätt tydligt hur glad jag ser ut innan jag bär mig av till gymmet :). Var riktigt taggad men sliten. Så det var skönt att tänja ut och köra lite bål samt lite rörlighet för höft. Samt lite rygg.

Insett hur viktigt det är med vila och att umgås med rätt personer och därav består kvällen som många andra med oerhört bra sällskap och filmmys.

Kvällens film blir den “Nya” filmen med Jason Statham, Parker.

film

 

Denna kväll bestod inte av massa sötsaker :). Jag och hon valde att satsa på lite light läsk och fokusera på filmen :).

Morgondagen består av sova mycket och dubbla löppass :). Då det blir träning med min friidrottsklubb.

Snart endast 4 dagar kvar till maran och som det märks så är jag väldigt mån om sömn, kost och välmående dessa dagar. Lite extra :).

Tips:

Träna gärna när du minns önskar göra det, orkar eller vill. Efteråt så vet du att du är starkare än vad du själv trodde du var innan.

Skall återgå till filmen nu 🙂

Sov gott!

Lämna en kommentar