19 km och 11 km kuperad terräng + bålstyrka

3172

 

Ni som känner mig väl eller följer mig vet vad jag tycker om denna dag.. Helt underbar! 3 pass!

Efter flera dagars jobb i rad så har jag känt mig relativt sliten och kanske inte haft all den energi jag önskat. Har dock kört på ändå.

Dagen började med 19 km löpning efter stundtals regniga förhållanden, vilket var skönt med tanke på syret samt att man kände sig fräsch :). Bör tilläggas att det kändes faktiskt väldigt bra. Trots överbelastningen i fotleden så gick det riktigt bra och jag höll en jämn och fin fart.

Efter lite mat och lite sömn så var det bara att ge sig iväg igen, mot billingen (berget i Skövde). Blev 11 km kuperad löpning (lila milen) + lite till. Skön känsla av mjölksyra dök fram och det var njutning efter varje backe.

minibillingen nya träningsbagen var med och användes flitigt under dagen 🙂

Även väldigt roligt att jag idag offentliggjort en ny silver sponsor. Vilket givetvis ger lite extra kraft och bredare leende under varje pass. Läs mer om detta här: 

Kvällen fick avslutas med lite bålträning med hjälp av mina älskade TRX-band. Kan jag klaga på en dag som jag själv valt? Nej :).

I morgon är en ny dag och en “ledig” sådan. Ser framförallt fram emot kvällen då det blir träning med min klubb.

Nu blir det att sova för 3:e gången idag och ladda för morgondagens förhoppningsvis 3 pass :).

Varje steg går framåt 🙂

317

God Natt!

 

Lämna en kommentar