2017 ett år med många leenden

(Foto: SLA)

2017 har nått sitt slut. Ett år jag är nöjd med på många olika plan. Året slutade dock inte riktigt som jag hade tänkt mig med tanke på fallet som orsakade en jobbig skada. Oturen var framme och årets mål lyckades jag inte riktigt med. Men trots detta en helt godkänd säsong som bäddat för ett ännu bättre 2018.

Lyckades dock för första gången på väldigt länge vara skadefri nästintill hela året samt bygga en bra grund inför 2018.

En hel del personbästan, banrekord, bra placeringar men framförallt massa utveckling (haft svårt med att våga pressa mig hårt). Allt tack vare min coach L-G Skoog. Som fått mig att genomföra pass där jag bara velat stanna eller saktat ned tidigare. Där jag nu fått ringa efter skjuts efteråt då jag inte orkar ta mig hem själv. Nu går vi skilda vägar och jag har lärt mig väldigt mycket. Precis som L-G så har jag letat efter kortare och kortare split-shorts med tiden. Förr körde jag med tennisshorts. ?. Tack!

Har varit en väldigt lång säsong men framförallt väldigt lärorik. Många tuffa pass men framförallt så har jag utvecklats som löpare.

Fokus är nu att få tillbaka rörligheten helt i foten som råkade väldigt illa veckan innan Frankfurt Marathon samt springa helt utan smärta oavsett distans. Jag lyckades som tur var börja springa igen väldigt kort därefter (ca 3v) efter en väldigt intensiv period av rehab. Vilken man inte på förhand trodde. “Inte innan årsskiftet” trodde man. Vilket jag är väldigt tacksam för.

2018 tänker jag pressa mig själv ännu hårdare men framförallt få ut allt.

Tack till alla som peppat och stöttat mig i alla lägen.
.
Gott Nytt År ?

2018 har redan börjat och nu är det dags för dagens andra pass

2 thoughts on “2017 ett år med många leenden

Lämna en kommentar