20km på billingen och traditioner

bill

 

Midsommar är över och en vecka med mycket löpning närmar sig. Vad säger mina ben?

Kompressionsstrumpor var ett måste, valde därav att synas lite extra 🙂

Jag är en person som gillar många olika typer av traditioner. Allt ifrån speciella datum samt  högtider. Ni som följer mig på instagram (@tonyh) vet vad jag alltid gör på julafton och på juldagen runt 04:00, löper så klart :). Gjort det i flera år. Midsommar blev inget undantag. På aftonen fick jag även ta del av det sedvanliga regnskuret mitt under löpningen, mer syre :).

När vardagen är tillbaka så är det jobb som står på schemat. Efter en arbetsdag så känns det i bena men samtidigt finns det ett sug att få springa loss lite. Tillsammans med sällskapet valde vi att bege oss upp mot berget (billingen) och springa 10 km. Det gick segt och känner att mina ben är slitna. Vi såg tyvärr inte varandra alls mycket utan endast vid starten och efter duschen :).

Men självfallet så kunde jag heller inte sluta efter 10km. Fick bli 2 varv :).

Känns bra efteråt och Båstad närmar sig. Åker dit redan på fredagen, ser oerhört mycket fram emot detta. Hoppas bara mina ben vill och längtar lika mycket.

Efter att jag nu precis blivit klar med matlådorna så är det bara sängen som gäller.

Sov så gott!

 

Lämna en kommentar