Allt gult och 18×200. Första tuffa passet på billingen för i år (bifogad pulsfil)

billingenfortsa

Vädret har kanske inte varit det bästa men efter ett besök hos läkaren för att kolla upp mitt öga som varit rött, så har jag bara sett gult. Oavsett väder

Har under en tid haft ett väldigt rött öga. Inträffar 1 gång/år runt sommaren. Märkligt nog bara på ett öga. Läkaren lyckades inte även denna gången komma på vad det beror på. Fick ett gult färgämne i ögat som gjorde att allt som kom ur min näsa, mun och öga var gult.

Dagen bestod därav ett tidigt crosstrainer pass och på kvällen avslutade jag med ett intervall pass med min friidrottsklubb. 18x200m.

Känner mig inte alltför lätt men det var skönt att få trycka ifrån. Som det syns på bifogad pulsfil så var jag uppe i 2:30 fart och hade en puls på runt 166 slag/minut. Vilket i mina ögon är helt okej. Men trots detta så var mina ben inte alltför lätta. Men är på god väg.

30ifk

 

Som syns på diagrammet så kommer jag inte ens i närheten av maxpulsen trots farten. Var dock 200M intervaller med snabb fart. Men som långdistansare så förväntade jag mig ändå lite högre puls. Pulsfilen från min nya klocka från Polar. RC3GPS som jag tidigare nämnt om. Kommer framöver komma mer liknande bilder samt även kartor.

För att återkomma till mina ögon och att se gult. Oavsett om det regnar, haglar eller är kallt så handlar det om vilket öga man väljer att se med. Jag valde att se med det gula. Solen fanns kanske inte där. Men jag valde att se med det ögat som snart kommer se bra ut igen. Framförallt efter 2 riktigt bra kvalitets pass.

Med rätt inställning och tankarna till känslan efter så njuter man även under passet.

Snart 2 veckor kvar till Göteborgsvarvet! Där skall det njutas 🙂

Nu skall det sovas och snart vaknas för att njuta av ytterligare ett pass :). Sov gott!

Lämna en kommentar