Dobbarna är äntligen undanstoppade och solen är framme

Var en riktigt bra träningsdag igår. Vaknade väldigt tidigt, åt min havregrynsgröt som jag alltid gör och därefter studier. Givetvis var jag oerhört glad med tanke på mitt offentliggörande av nyheten. Läs här

Visste att det skulle bli en jobbig dag men mycket stillasittande och syrebrist i hjärnan..

Finns en lösning på detta som jag tidigare poängterat i andra inlägg. De som sprungit med dobbar tidigare vet att det inte är samma känsla. Att använda mina lätta skor och ge mig ut var en ren befrielse. En lättnat som är svår att beskriva. Fick även tillfället i akt att prova mina nya sportglasögon som syns på bilden (X-Kross). Utan att behöva kisa så fick jag njuta av ett “för” löp innan kvällens tuffa pass med IFK Skövde som jag såg fram emot.

6x1000m intervaller. Hade ett mål, komma upp i 3:30 fart och hålla täten för att känna på hur det är i ett lopp. Att känna sig jagad och känna att det sliter i bena. Jag gillade det och det blev som jag önskade. 3:30 fart hölls och likgiltighet på distanserna.

Dobbarna borta och sportglasögonen samt lätta löparskorna är framme. Kan det bli bättre? Ut och njut! Nu är det dax för mig att plugga igen och löpning på bandet hinns endast med idag då det blir dubbla pass på Friskis & Svettis idag med mina underbara motionärer.

Kör hårt! Njut av vädret som väntar framöver

bildxkross

Ser sliten ut på bilden, men lovar er att jag mådde bättre efter passet 🙂

Lämna en kommentar