Dubbla konditionspass och lätta ben

cpbild

 

Medveten om att det inte är den absolut bästa bilden, däremot fick träningarna stå för applåderna istället 🙂

Morgonen började på absolut bästa tänkbara sett, 1h crosstrainer med min underbara vän vid min sida och därefter bar det iväg mot några få timmar jobb.

På hemvägen så var det bara att mentalt ladda upp mentalt för nästa ännu tyngre konditionspass som för ovanlighetens skull blev crosstrainer likaså. Allt för att inte belasta mina ben alltför mycket innan helgens lopp som jag kommer att skriva lite mer om under fredagen.

Givetvis slutade kvällen lika bra som dagen började.. Resan till Spanien och Barcelona är nu bokad! Var ett tag sedan som jag var utomlands, då jag tidigare åkte 2 gånger/år. Nu är det dags för första av 2 :). Skall bli oerhört roligt och givetvis kommer jag försöka fota från paradiset :). Åker redan på måndag!

Nu blir det att planera packningen inför morgondagens resa till underbara Båstad!

“You can´t put a limit on anything. The more you dream, the farther you get. – Michael Phelps”

Med de orden önskar jag alla en underbar morgondag som tar er ännu längre fram mot era mål! God Natt!

Lämna en kommentar