En läsares ord och väg mot sina mål

celsiusbildq

 

Hur gick det för vinnaren av CELSIUS flaket, vägen mot hennes mål att må bättre och bättre livsstil?

Fått höra en hel del att jag motiverat folk att börja springa, träna och att må bättre. Det är något som ger oerhört mycket tillbaka. Att hålla pass på Friskis & Svettis eller att få ett sms efter utlagd bild på instagram eller här på hemsidan, om hur en person fått en spark på baken, det ger dubbelt så mycket tillbaka till mig.

Motiveringen till vinsten av flaket löd så här:

“Hej Tony!

Jag är redo för en livsstilsförändring!

Är överviktig sedan länge tillbaka och har äntligen tagit tag i problemet sedan ca 2 månader tillbaka. Springer eller promenerar 10km varje dag runt en närliggande sjö samt har ett fysiskt arbete ovanpå det + gym. Det värker i kroppen varje dag eftersom återhämtningsförmågan inte alltid är på topp och jag släpar fortfarande runt på övervikt (trots att jag gått ner 7kg nu på 1½ månad). Jag har inget högavlönat jobb men köper någon enstaka celsius när jag har råd. De är toppen! Känner verkligen att jag orkar så mycket mer med celsius. Nu ser jag bara framtiden och peppen! Inga ursäkter utan det är bara att ge sig ut. Hälsa och normalvikt är målet! Det vore toppen att få ett flak celsius som en knuff på vägen.”

Oerhört kul att Josefin från Umeå skicka en bild på hennes oerhört stora framsteg. Hoppas detta motiverar andra likaså.

celsiusvinnare2Före och efter.

Fick för någon dag detta meddelande från Josefin:

“Har man vunnit ett flak celsius hör en översatsande photoshoot i hallen till! Motivationen (som ju kan svikta) är nu bättre än någonsin! Tack för det, Tony Jag hoppas och tror att den här knuffen kan hjälpa mig på den resterande vägen mot mål nu! Skymtar en aktiv, hälsosam och ljus framtid. Tusen tack för celsiusflaket och motivationen som medföljde! Kunde inte blivit gladare!!”

Kämpa på och när det känns tufft så tänker du tillbaka och ser på denna bild. Samt tänker på känslan som du känner efter ett utfört pass. Sällan du ångrar det, sällan du inte är glad efteråt. Kör hårt nu och ha delmål på vägen mot dina mål!

vinnarecelsius

 

Grattis ännu en gång!! Kör hårt!

När du gått hela vägen och mår bra samt fortsätter att gå den vägen som får dig att må bra , kommer du aldrig ångra att du går och fortsatte gå. Vägen tillbaka är längre. Lycka till med dina mål!

 

One thought on “En läsares ord och väg mot sina mål

  1. Helt sant! Ångrar aldrig att jag gett mig ut. Lyckoruset efteråt och hur konstigt det än är så tycker jag att jag känner mig fräschare helt svettig efter en löprunda än vad jag gjorde innan. Har varit lite i en träningssvacka pga helt död efter jobbet, men sedan jag fick flaket så har jag verkligen kommit igång igen! Tränar som en galning och känner mig sådär sprudlande glad igen.

    Ska som du säger försöka tänka på den där fräscha, pigga känslan som man får efter en löprunda nästa gång det känns tufft att ge sig ut. Nu ska jag hälla i mig en celsius och springa en mil. Viljestyrkan i huvudet, disciplin och motivation är allt som behövs för att man ska kunna ta sig hur långt som helst – och celsius såklart 😉

Lämna en kommentar