En träningsform som längtar till efter passet och inte innan..

sjidor

 

Inte varje gång jag längtar efter denna maskin.. Men efter jag lämnat den så vill jag tillbaka..

Har haft en hel del bekymmer med min vänstersida som jag skrivit om tidigare och samtidigt som jag nu har problem med ett stort “os tibiale externum”. Mer info om de kommer nästa år :).

Därav försöker jag samtidigt som jag jobbar på att stärka min vänstersida bibehålla och förbättra konditionen med denna faktiskt i mina ögon tråkiga maskin. Lätt att få upp pulsen  men väldigt monotont.

Körde 1 timma igår och känslan av att ha den framför mig, precis innan jag skall köra igång är sådär. Tiden går långsamt och man ser sekunderna långsamt ticka framåt :).

Men samtidigt så vet jag hur slut jag kommer att vara mot slutet och framförallt de sista minuterna då jag verkligen tar ut mig helt, de längtar jag efter.

20131222

 

Så här ser man ut efter att man tömt sig helt mentalt med nya kläderna från GORE Running Wear

Försöker att alternera en del med cyklande för att jobba betydligt mer med de större muskelgrupperna och framförallt bygga upp min vänstersida betydligt smidigare.

goretex

 

Självklart så görs det med utrustning som håller mig varm och torr :).

Även i morse blev det ett tuffare och lite mer intensivare pass på stakningsmaskinen. Steg upp väldigt tidigt och märkligt nog så var kanske inte motivationen på topp från början, men så fort jag satte mig i bilen och tankarna gick mot målgången så var jag taggad. Längtade efter de sista minuterna.. blodsmaken! Det smakade bra efter 1h även denna dagen..

Träningsformen kanske inte är den absolut roligaste jag vet, snarare nästan tvärtom. Men känslan efteråt klagar jag sent på!

I morgon så är det dagen som många väntat på, likaså jag. Ytterligare en tradition skall hållas. Mer om det imorgon :).

 

“The price of excellence is discipline. The cost of mediority is disappointment.”

Lämna en kommentar