Footbalance, ny samarbetspartner

Footbalance_vaaka3

Kan idag med stor glädje presentera Footbalance som ny samarbetspartner till mig. Vilket framförallt kommer resultera till att jag undviker vanliga skador som benhinneinflamationer och andra liknande besvär.

Footbalance erbjuder en skräddarsydd sula för ens fötters välmående och bekvämlighet. Då det händer att jag använder mina fötter lite då och då så är det ett självklart val för mig att använda dessa. Dels under träning, tävling men även till vardags. Finns en sula för alla tillfället, sport, vardags och i hälsofrämjande syfte.

Hjälper även mig då jag har en pronation i mitt löpsteg.

Vill tacka Tassos m.fl på Footbalance för att ni tror på mig och är övertygad om att samarbetet kommer bli riktigt bra.

Ses i Göteborg!

För att se Footbalance utbud klicka på logotype eller här

Varje fot är unik..

footdisplay

Lämna en kommentar