Första dagen i Amsterdam och dagen innan Marathon. Samt artikel i Skövde Nyheter

bildams19

 

Då var det snart dags. Inte många timmar kvar nu tills starten går 09:30 imorgon bitti… Kul att jag kom hit trots lite osmidigheter..

Klicka på bilden för att läsa artikeln som Skövde Nyheter skrivit inför loppet..

1010122

 

Blev inte mycket sömn i natt, blev hämtad 03:00. Lyckats dock somna på alla s.k. sitt stopp och det har blivit något att skratta åt i gruppen. Jag somnade i bilen, flyget, spårvagnen x3 och efter lunchen. Snart är det dags igen :). Kan inte klaga på hur bra sällskap jag har och hur pass roligt jag har det. Lite jobbigt dock att man längtar så pass mycket till målgången. Att få springa in på olympiastadion och bara njuta och ta emot publikens applåder.

Allt har kanske inte gått helt smidigt till dock. Några timmar innan jag igår skall gå och lägga mig så ser jag ett mail från flygbolaget. Ringer givetvis upp och frågar om det är något speciellt? -Jag ser att din biljett är avbokad.. Det svaret kom väldigt oväntat och hon kunde inte se varför. Med andra ord så hade jag inte varit här idag om jag inte ringt. I och med att det fanns enstaka plats kvar så bokade hon in mig IGEN. :). Hur det kan ha avbokats några timmar innan avfärd är fortfarande ett mysterium.

Hur är det då med starten? Jag är också den ända som inte har fått något startbevis hemskickat till mig, därav så har jag ingen information om något. Får mitt startbevis och ser vilken startgrupp jag skall starta i, white. Men vilken startgrupp är detta? Bör tilläggas att jag i anmälan skrev in min Stockholm Marathon tid.

Titta på bilden nedan så ser ni vilken startgrupp jag startar i. Pers med några minuter har de hoppats på att jag gör :). Återstår att se ;).

Skärmavbild 2013-10-19 kl. 15.32.43

 

Maten här har väll än så länge kanske inte fått något toppbetyg då de som följer mig på instagram sett vad jag fått. Vi letade restaurang väldigt länge och tillslut så orkade ingen gå mer och det fick bli ett ställe där de var en hel del folk. Beställde lasagne och bad om inte alltför mycket ost, märkte dock att hon nickade och sa ja trots att hon inte kunde uppfylla det jag önskade. Känslig mot laktos nämligen, vilket jag poängterade.

lasagne

 

Maten tog ca 20 minuter att få och det var micromat :). Den var inte billig heller kan jag tillägga.

Så fort jag kom till hotellrummet så fick det bli 3 bananer, och 1 Reztart banan-choklad bar som jag styckade ner i bitar i min kvarg som jag lyckats få med mig :). Samt lite rödbetsjuice :). Detta för att jag var hungrig och önskade få gång magen igen då den började strula lite efter lasagnen.

Ni ser även att jag övertagit ett av borden illa kvickt :).

Nu har det blivit lite blandade frukter och ytterligare en bar från vitargo för att öka kolhydraterna i kroppen.

 

 

fruktams

 

Morgondagen blir det att vakna 06:00 och få i mig en väldigt lätt frukost för att sedan vid 09:30 ta första stegen mot 42195m och målgång på olympiastadion.

Nu blir det att ge sig på ytterligare en omgång med sömn efter lite vårdande av ens fötter..

God Natt! I morgon vid denna tiden så är jag garanterat mycket tröttare än nu, men väldigt mycket bredare leende!

 

 

Lämna en kommentar