Huvudet i boken-“man blir yr” (Videoklipp)

Att studera är något som är skoj, när man är ute i god tid. Precis som med löpningen. När det känns bra så är man mentalt där man inte vill ta sig ifrån…

Känslan av dagen har varit som rubriken lyder, huvudet i boken. Svårt att ge sig ut och springa och veta att värdefull studietid går förlorad, värdefull tid att förbättras konditions mässigt går förlorad. Man blir yr som Gyllene Tider utrycker sig i deras senaste låt. Svårt att ha full fokus. Men mina pass som jag väl genomför har alltid kvalitet. Styrka finns alltid med på schemat likaså. Innan läggdags.

Var dock ljust ute idag så jag drog på mig skorna och glasögonen samt sprang 13 kilometer. Tyvärr fick jag avstå dagens träning med IFK idag till förmån för mina studier.

Morgondagen består dock av tentamen, samt dubbla konditionspass. Satsar på kvalitet och kvantitet :).

Nu dags att umgås lite med bra sällskap och inte tänka på morgondagens studier. Njut av låten. Bör även tilläggas att jag haft en mycket trevlig lunch idag med en ny samarbetspartner som presenteras inom kort.. 🙂

 

Lämna en kommentar