Intervaller på thai

Vissa händelser och agerande bör inte bli till rutiner..

Jag löper och tränar, jag gör det ofta, men även jag kan vara lat. Nämnde igår att löpningen gått så oerhört bra, lätta steg och en oerhört skön känsla. Därav så väljer jag och min flickvän att även idag sätta oss och äta thai-mat. Inte bra! På träningsschemat idag stod det 4-3-2-1 intervaller x3. Vilket alltså är springer i 4 minuter 1 minuts vila o.s.v. 3 omgångar. Med andra ord väldigt tungt. Ack så lätt jag kände mig. Men inte magen. Kände mig uttorkad av all salt i maten och huvudet började snurra. Men jag höll ut. Känslan av att springa åt ett håll trots att du vill springa åt ett annat håll, mot toan, är ingen bra känsla. 🙂

Tankarna som gick var: -om cirka 1 timma så är det över och jag kommer att le och aldrig mer äta thai. Precis som jag tänker när jag tar på mig kläderna tidigt på morgonen..

Så dagens lärdom: Inte mer thai innan träning :). Bara för att det funkade 1 gång så funkar det inte varje gång. Därav så står jag fast vid mina gamla rutiner. Det vill säga havregrynsgröt och kanel samt skonsam mat för magen innan träning, speciellt intervaller.

Imorgon är det en ny dag. En dag utan thai :).

Misstag gör vi alla, men vi lär oss av dem..

Sov gott!

Lämna en kommentar