Jobba på sina brister efter GBG och 18km löpning + kondition på gymmet.

222

 

Är sällan man tänker efter hur bra man faktiskt har det. Hur illa man kunde ha haft det och vad som verkligen är rätt och fel och var rätt och fel.

Jag är en person som gärna utvärderar saker och ting. För alla er ca 2800 personer som följer mig på instagram så framgick det imorse att jag tog mina första ordentliga löpsteg efter GBG varvet idag. Varför? Jo, jag var mentalt rätt nere efter loppet efter resultatet. Motivationen fanns ej och man tvivlade på sig själv då man visste hur bra tränad man var men ändå inte presterade.

Behövde 2 dagar att tänka och analysera allt, insåg därav vad som verkligen gått fel och tar lärdom av det loppet som faktiskt var mitt sämsta sedan ca 2 år tillbaka. Känt sedan tidigare att jag inte gillar värme alltför mycket (att springa i värme).

Hur utvecklar man sig då? Jo, efter att jag såg solen började komma fram och det började bli varmare så klädde jag mig i fler lager än vanligt för att vara extra varm och träna på mina brister. Det var BASTU löpning. Men jag klarade det! På bilden ser ni hur långt det blev! Möta ens brister är det tyvärr inte många som gör! Vet ni vad: Jag är TAGGAD till 1000! :). Mara om 10 dagar!! Debut!

221

 

Var redan oerhört glad när jag vaknade upp idag, men fick lite senare en leverans av skor samt lite annat från mina sponsorer. Tack Ecco samt MM Sports.

224 Mer info om skorna och utvärdering kommer att komma efter att jag använt dem lite mera. Väntar på ytterligare skor och kommer att bedöma dessa samtidigt.

Dagen flöt på så bra den kunde och bestod därefter av lite studier samt inväntan på nästa konditionspass, crosstrainer på gymet.

Mycket behagligt pass i dubbel bemärkelse 🙂

223Någon av en slump råkat placera den roterande fläkten vid mig :). Klagade inte. Underbar Carola efftekt! :).

225Givetvis testades de nya skorna 🙂

Kvällen består nu utav god matlagning och underbart sällskap. Jag åkte givetvis på att fixa efterrätten som består utav fruktsallad (tar tid på mig att skära). :). Hon valde att hålla kolla på resten :).

Det jobbiga blir alltid bra tillslut. Hackat klart :). Nu blir det film och bara ta det lugnt och bara vara. Hoppas ni får det lika trevligt och ser lika mycket fram emot morgondagens träning :). Blir eventuellt 3 för mig :).

fruksallad

 

Lämna en kommentar