Kungsholmen runt avklarat (halvmara). Race report

image

Ett lopp i värme är nu avklarat och tiden är helt okej. Trots missnöje och Årsbästa.. 8:e plats..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var ett starkt startfält och målet var på förhand att det skulle gå snabbt. Kroppen kändes bra och allergitabletten var tagen. Inget att skylla på.

Jag öppnade lite fortare en planerat men kände mig oväntat pigg och visste att värmen skulle ta stryk på mig ju längre jag var ute så det var bara att trycka på och hålla tempot (3:15).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag hittade tidigt min klunga och skulle i mål på 1:13. Visste att det var lite knixig bana med kurvor och några stigningar och lutningar, så försökte bibehålla så mycket krafter som möjligt i bena. Vid 12 km så började min klunga sakta ner och gav vika. Vart ensamlöpning fram till mål därefter. Det blev tungt runt 14 km och jag tappade alltför mycket fart. Jag var inte starkt nog för att klara av värmen och har en hel del att jobba med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev en 8:e plats och 1:15:15. Med tanke på hur tufft det har varit en tid för mig så borde jag vara nöjd. Men tappet som skedde vid ca 14 km är det som grämer mig.

Kroppen känns väldigt bra och det finns som tur är inget att klaga på.

Jag vill även passa på att tacka ALLA som ropade och hejade på mig inkl min sambo. Hörde mitt namn på många olika ställen trots att jag är väldigt långt hemifrån. Betydde väldigt mycket. Super tack!!

Nu vet jag vad jag skall jobba på och framförallt ta med mig till Göteborgsvarvet som är om två veckor. Jag längtar redan.

Alla resultat finner ni på länken: Här

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar