Lyssna på kroppen

fot

 

Fick frågan för några dagar sedan, varför jag inte skrivit något? Om jag har tränat något?

Självklart har jag tränat, men inte löpning. Springer man ca 12-14 mil/vecka så finns det en risk som man tar. Jag lyckades tyvärr överbelasta mitt högerben. Vilket resulterade till att jag ej kunde springa på några dagar. Självfallet så har jag inte suttit still. Aktiv vila. Då jag inte tror på att stillasittande löser några problem.

Givetvis så har jag kunnat springa men valde för ovanlighetens skull att hoppa mina löpträningar för att inte förstöra min säsong. Träningen har bestått av Cross-Trainer samt styrketräning.

Gårdagen bestod dock utav 20 KM löpning och det var med ett brett leende på läpparna.

Lyssna på kroppen och tänk långsiktigt.

Inom några timmar så kommer jag att publicera något som jag sett väldigt mycket fram emot under en längre tid.

Det rör sig om nästa år. 2014 29 Mars… Det är nu klart! 

 

Lämna en kommentar