När sandlådan är full så är fartlek ett mycket bra alternativ!

20131101

 

Är det för tidigt? 2:19 fart och känslan av en fjäder.. Kortbyxor 🙂

Har fått en hel del frågor om vad som egentligen händer? Löper han igen den där killen som inte kan sitta still? :). Jag är inte dum och tänker till. Är mitt i min rehab och slutar inte med det denna gången.

Bilden ovan är efter gårdagens fartlekspass med “kortbyxor” :). Mina nya kläder från GORE RUNNING WEAR med WIndstopper. Kanske känns jävigt men är väldigt nöjd. Kändes som kläderna verkligen slog bort all regn och vind. Kände mig torr hela tiden. Riktigt skönt! Trodde aldrig jag skulle springa med så lite plagg så här års faktiskt, då jag är väldigt kall av mig..

Fick även kommentarer på att det var kul att jag log på alla bilder igen. Klart jag gör! Gör ju det jag älskar, löper!

Morgonen igår började som jag önskade med ett rehabpass och därefter konditionspass på crosstrainern. Gick lättare igår då tisdagens löppass fanns i bena. Fick mersmak och motivationen var på topp. Vill ju bara ge mig ut och springa en 21 km och le efteråt. Därför jag kör rehab.

Packande och precis skall ge mig iväg till Jönköping för att vara tennistränare så får jag ett meddelande om att de inte var något, höstlov :). Självklara valet var givetvis fartlek med IFK Skövde. Är det smart med tanke på foten? Är ju trots allt sista passet i skogen och foten är inte helt återställd. Men som jag skrev sist så kommer jag inte gå för fullt igen förrens kroppen är helt hel och starkare.

Passet blev riktigt bra och jag testade fötterna en hel del och även gav mig på lite snabbare fart så som 2:19. Snittade annars runt 3:00-3:40. Kändes riktigt bra och var mycket lätt trots buffén som ville ut :). Givetvis ett brett leende efter passet och självklart även innan och under med tanke på sällskapet..

Trots vädret som börjar komma så ser jag lite fram emot snön och tuffa intervaller. Målet är att slippa stukningen denna vinter :).

201311012

 

Är ju trots allt bara 148 dagar kvar tills detta upplevs igen. :).

Dagen har givetvis bjudit på en hel del också. Jobb, konditionsträning, styrketräning, hålla i cirkelfyspass och snart lite mer rehab. Kvällen avslutas med min familj och lite vitaminboost inför morgondagens löpning i Jönköping och därefter tillbaka till Skövde för jobb.

2013110103

 

Blev en kanske märklig blandning av frukt :). Reztart bars med Jordgubb, blåbär och därefter lite torkade mullbär och gojibär tillsammans med lite protein. :). Mys!

 

Lämna en kommentar