November har börjat på bästa sett och en månad med mycket tanke på kroppen

11051

 

Träning med hjärnan har bara börjat tillsammans med November månad.. Träningsvärken är min vän..

Har tillbringat två dagar i staden där jag är ifrån, Jönköping. Har levererats en hel del sol och mycket träning. Träningsvärken sitter i sedan söndagens badminton träning med underbart sällskap. I framförallt rygg och höft. Känns i kroppen att de var ett tag sedan jag höll på med racketsport (några månader sedan) :).

Gårdagen bestod dock av träning i både Skövde och Jönköping. Började med 17 km löpning (lågintensivt) och därefter lite styrka och rehab.

110503

 

Rundan gick bra med det känns att det inte varit alltför mycket lågintensiv träning på ett tag. Då bena gärna slits ut fortare när jag inte springer så fort som jag egentligen önskar och brukar. Men detta behövs.

Solen var framme även i Skövde..

110504

 

Dagen började med en hel del planering inför 2014, vilka lopp och upplägg samt planering. Som givetvis kommer att publiceras på hemsidan. Samt även en liten gåva jag kommer att ge till alla läsare inom kort som tack.. Som jag vet kommer uppskattas av många.. :).

Därefter blev det lite fördröjd löpning men när jag väl kom igång gick det väldigt bra. Denna rundan som jag springer har jag löpt sedan jag började med löpningen och älskar den verkligen. Berättat mycket om det tidigare men idag var jag kanske lite sur efteråt. Ca 7 år har rundan sett ut som den gjort men jag har förlängt den hit och dit för att variera. Men basen var denna gång förändrad.. Jag har uselt lokalsinne som många känner till och kommer till skogspartiet och ser att allt börjar se likadant ut..

Ser i början att en del träd är avhuggna, och ju längre jag kommer desto mer är nere. Spåret är alltså bara massa träd på marken och jag ser bara en jätte stor yta som ser likadan ut.

110502

 

Brukar springa där i ca 5 minuter men nu blev det ca 40 minuter och jag var så sur och vet inte vad jag skall göra. Kan inte heller vända då allt ser likadant ut för mig. TIllslut kommer det två tjejer som tydligen var där för första gången :). 1105

De visade mig vägen till närmaste hus och därefter hittade jag :). Men det gick bra trots att jag var lite små sur för dessa förändringar.. Ibland förstår jag de äldre lite mer.. “de var bättre förr” :). 

Missade givetvis därav det planerade tåget och fick ta nästa :). Hänt några gånger.. :).

När jag var framme så var det bara att cykla i raket fart för att hinna byta om till löparkläder igen och förbereda sig för nästa löppass. Som idag bestod av löpteknik och löpning i varierat tempo.

Löptekniken gick bra och väldigt nyttigt. Är enligt tränarna lite lugnare månad och tid för återhämtning och sedan i december så kör vi på för fullt igen. Löpningen efter gick även den väldigt bra trots lite stel i höfterna p.g.a. träningsvärken.. Men jag gillar det ;).

För er i Skövde så gick löp rundan vid stadsdelen Ryd. Givetvis bjöd jag även denna gång på lite felspringande. Men det hör till :).

Nu blir det lite mer rehab och uppladdningen för morgonens träningspass som även dessa blir med fokus på uppbyggnad för kroppen. Skall försöka få till ett riktigt tungt bålpass samt även en hel del kondition på skonsamt sett.

“Never give up! Failure and rejection are only the first step to succeeding”

Lämna en kommentar