Över 16 pass och ett bra avslut på veckan

bild 1-4

 

Hårdträning stoppas inte av “lite” snö.. Trots att armarna säger annat..

För några veckor sedan så blev jag trött av bara tanken, hur 2014 skulle vara. Har satt mina mål och vet att det blir en hel del träning..

Nu är jag där och kroppen svarar riktigt bra på den ökade dosen och framförallt kvaliteten. Självklart är man slut och efter onsdagens alla pass så började armarna bli väldigt slitna.

Varför tränar en långdistanslöpare armarna? Jo, jag jobbar på att rätta till all snedbelastning som min tennis givit mig i ca 20 år. Syns på hela mitt bålparti, höft, armar men även mina ben.

Blivit minst ett konditionspass per dag men oftast två. Det känns väldigt bra och testerna visar en klar ökning av muskelmassa och en positiv reaktion på ökad träningsdos, trots att muskelfibrerna i mina armar känns så där :).

Många kan ha det väldigt svårt att motivera sig i detta väder, ibland jag också. Men tar inte lång tid innan man vänder de tankarna. Speciellt inte när man ställt fram kläderna dagen innan för alla passen..

Viktigt att lyfta fram de som gör en glad, brukar vara enklare att komma iväg om man redan har leendet på läpparna och vet att det blir ännu bredare efteråt.

Igår och idag var det detta som gjorde mig gladare :). Mitt cirkelfyspass blev full redan samma dag de 40 “biljetterna” släpptes. Idag var även alla 20 reservplatserna. Alltid kul att se vecka efter vecka.. :). Längtar redan till fredagskvällen. Inte morgonen då tentamen väntar :(.

 

bildfull

Kanske inte konstigt att jag är trött och sover mer en vanligt :).

bild 2-4

 

Bör tilläggas att jag även fått öka dosen mat jag stoppar i mig ganska avsevärt. Vilket jag märkte ganska tidigt i början av veckan då intensiteten minskade andra passet. Enkelt löst med mer mat.

Har på armen även en liten nyhet från Polar.

B00FEQ6TVO_01

 

Mer om denna kommer jag att berätta inom kort.. Men jag tog mina mål enligt Polar loop :). Som kan vara den där lilla extra sparken i baken för dem flesta.

Nu blir det att ladda för en ännu tuffare vecka, framförallt mentalt. Två tentamen och en hel del träningspass och flera tuber Icepower :). Skall försöka att inte glömma tvätta händerna innan jag petar mig i ögonen denna natten…

“You don´t get it by wishing, staring, or hoping. You don´t get it easy. You get it by working your ass off every single day”

Lämna en kommentar