Press och intervaller med komplimanger

10

 

En torsdag och fredag som jag önskade att ha det. Givetvis bestående av träning, bra sällskap och lite friskis på det. Ikke att förglömma intervallerna samt reaktionerna efter artikeln som publicerats.

Torsdagen var en utav de segaste som jag kan minnas. Min tennisträning var inställd med anledning till att det var helgdag. Jag hann dock med mycket annat. Allt ifrån att städa hela lägenheten efter att den mer eller mindre blivit mycket smutsigt som mycket annat..

Var allt ifrån städning på knän till att skrubba hela lägenheten från tak till golv. Men resultatet blev rent och bra precis som det brukade vara.

Redan från morgonen så gick telefonen varm efter att tidningsartikeln nått ut till de flesta samt även via länken som jag publicerade. Lite svårt att förstå hur fort det skulle sprida sig.

Allt fortsatte på kvällen träning som bestod av fartlek, intervaller. Mina klubbkompisar tyckte det blev bra, vilket var väldigt positivt.

Fick även en hel del beröm för min löpning på träningen, vilket kanske inte sker jätte ofta. Men det betydde oerhört mycket för mig.

Sena kvällen bestod av sällskap med mycket bra vänner och en mycket sen natt.

Fredagen har tillbringats i Jönköping med att prata en hel del telefon (förhandlingar) med företag som önskat sponsra mig samt framtida samarbeten. Givetvis hann jag med 11km löpning samt därefter mitt pass. Självfallet var det fullsatt + någon extra, bra kämpande som vanligt och gav oerhört mycket energi tillbaka.

Kvällen tillbringas med bra sällskap och bara lite härlig mys. Känna att man lever och tagga för morgondagens dubbla pass.

Bör även tilläggas att artikeln spridit sig väldigt mycket, stora som små organisationer har delat del via facebook, twitter samt tidning runt om i Sverige. Vilket jag märkte av igår, då jag blev igenkänd flera gånger i Skövde. Samt några meddelande på andra sociala medier. Kul att man fått lyfta fram friidrotten i Skövde och min klubb.

Vill även passa och tacka för all stöd! Har stärkt oerhört mycket och givit oerhört mycket energi! Ni är bäst!

Var oerhört trött idag och var osäker på om jag orkade löpa, men när jag tvekade som mest så ekade det samtidigt i huvudet hur mycket jag kommer att glädjas efteråt när allt är klart och hur mycket starkare mentalt jag kommer att vara efteråt.

Tänk alltid så :).

“Den som väljer att se på livet som en dans, istället för en kamp, har alla möjligheter till lycka.”

Lämna en kommentar