Snart 1 dag kvar. Dubbla pass och kolhydraterna forsar i blodet igen! :)

301

 

Nu börjar det närma sig urladdningen. Dubbla träningspass idag och äntligen är kolhydraterna tillbaka i kosten och en extrem energi känns av…

Vaknade klockan 04:00 och trodde klockan var 09:00. Första tanken som kom upp var, idag så ska jag äta kolhydrater igen :). Men lyckades somna om och avnjöt därefter en underbar havregrynsgröt.

Efter lite studier så blev det 11km på crosstrainern. Hade en djurisk energi i kroppen men fick ändå hejda mig själv från att köra på för fullt. Tog det lugnt och avnjöt därefter en god måltid bestående av lövbiff.

I väntan mellan varje pass så avnjöt jag lite extra kolhydrater för att påbörja påfyllnaden av mina glykogendepåer.

302303

 

Den första baren skulle jag ta 1 tugga utav. Gick inte så bra. Måste varit den godaste baren jag ätit i mitt liv.

Mot kvällen så stod det fartlek 10km på schemat med min friidrottsklubb. Men de som skulle springa maran nu på lördag valde att springa 7km i lagom tempo, likaså jag.

På hemvägen så var blodsockret riktigt lågt och jag brukar inte tänka på vad som åker ner i matkassen, inte denna gången heller :).

Efter en god bit mat så orkade jag inte med smaken av Vitargo (socker) som jag dricker. Blev smygfotograferad när jag istället valde att äta upp en påse godis. Och ja, magen tackade inte, gör faktiskt lite ont. Men gott var det minsann :).

304

 

Imorgon bitti är det dax för tentamen och därefter vidare till mitt kära Jönköping. Givetvis total vila!

Fick frågan av en okänd person om hur jag orkar? Det handlar om att “making love of nothing at all”

Allt går om man vill. Handlar bara om att våga börja. När du väl börjat, så är det onödigt att  slänga bort det du byggt upp. Kör hårt!

Lämna en kommentar