Stockholm Marathon pulsfil – bilder (Även publiken skall njuta)

 769239-1020-0017s

Fått en hel del frågor om hur tungt det var under maran och hur jag kände mig fysiskt.. Här kommer svaren samt lite bilder..

Marathon distansen är kanske inte den distansen som jag väljer att springa alltför ofta och det är heller inte alltför ovanligt att det slinker ut ett “sista gången” ord dagen innan. Men redan efter målgången så njuter jag och planerar in nästa. Som jag summerade i tidigare inlägg så var det för mig kanske inte det jobbigaste loppet jag sprungit. Tog det relativt lugnt och metodiskt och njöt. Jag visste inte riktigt vilket skick jag var i med tanke på min kraftiga allergi som gjort det lite svåra att andas för mig. Men det gick bra och kändes kanske lite väl lätt.

2:46 var inte maxfart men det var leende fart 🙂

769230-1005-0008s

Mer om loppets känsla på tidigare inlägg

Nedan följer bilder från min klocka (Nya Polar V800) samt även bilder från loppet som senare kommer att publiceras på bildarkivet.

Skärmavbild 2014-06-06 kl. 12.05.03  Sluttid 2:46 (Glömde stänga av klockan)

 

 

 

Här ser ni snittpuls, snittfart, maxfart etc. under loppet. Även vilken pulszon jag befunnit mig i. Vilket visar hur ansträngande det var. Bör tilläggas att det ser aningen annorlunda ut vid kraftig ansträngning och vid snabbare lopp där jag går fullt ut.

Se video klipp från Polar Flow   Visar delar av rundan och en tydligare helhetsbild. (Synkad till in telefon och dator)

Självklart så var det väldigt tryggt att hela tiden kunna ha koll på min puls, speciellt när jag haft lite väl hög de senaste veckorna innan då jag inte tagit någon allergi medicin.

Vill ni läsa mer om denna underbara pulsklockan med inbyggd GPS som även har intregrerats med samma funktioner som den oerhört populära Polar Loop (aktivitetsmätare) har, samt väldigt mycket mer (använder den även vid vattenlöpning). Polar V800 är nu lanserad och finns att beskåda på Polar hemsida. 

769239-1020-0017s  Även publiken njuta! :). Publikens jubel till om springningen

769230-1005-0008sLeende på läpparna så klart

769211-1011-0015s 769211-1011-0009s Även på denna plats så måste publiken tagga till 🙂

Lämna en kommentar