Tema harmoni inombords och i staden

tenspanien

 

Kommer stunder i liver då tanken och frågan slår en: Kan man ha det bättre än så här? Där är jag nu..

Många känner säkert till att jag inte befinner mig Sverige. För er andra, befinner mig i Spanien och har det så oerhört bra. Dagarna består mestadels av träning och av att bara njuta i solen och ha det trevlig.

Men känslan av att spela tennis 4 timmar per dag hade jag glömt bort :).

 

 

tenspan2

Bör tilläggas att det inte tog lång tid heller att bränna sig :). Brännan är helt klar på några timmar.

Att inte befinna sig på en turistort känns riktigt bra också, alla är betydligt mer tillmötesgående och hjälper en med allt. Invånarna är oerhört vänliga och tar väl hand om en. Det som mest förvånat mig är all lugn i landet. Order stress finns inte alls.

När sista passet för dagen var avklarat får man höra att man blir erbjuden en plats att spela en internationell tävling. Då det sett väldigt bra ut. Blir inbjudna till att spela på en riktig hög nivå med prispengar, på lördag. Besked skall vi ge i morgon innan 12 efter mycket påtryckningar. Riktigt roligt att höra detta från ledningen som är mycket kompetenta och erfarna.

Kvällen är slut och ännu en god måltid är avnjutet. Morgonen består av ännu mera träning och löpning i trappor samt tennis för att lyxa till vardagen. Blir 4 timmar i morgon också.

Fick en fråga om hur brun jag lyckats bli på 1 dag, då jag och solen har en speciell relation, trötthet och färg ganska omgående.

Här kommer en bild från kvällstennisen.

tenspan3

 

Nu blir det att sova! God Natt!

tenspan3

Lämna en kommentar