Tentamen, löpning och oerhört brett leende- videoklipp

Morgonen började med att jag vaknar med att jag hör dörren stängas igen och jag inser att jag skall skriva tentamen om några få timmar… Men denna tentamen dagen slutade ändå bättre än många andra..

Tentamen gick helt okej, känslan efteråt är alltid lika behaglig. Beger mig hemåt och skall precis åka till Jönköping då min telefon ringer och jag inser att det inte kan bli en dålig kväll..

Givetvis fick det bli lite löpning (12km), då jag i morgon har 3 pass. Kvällen slutade med god mat och bästa sällskap på restaurangen Glädje i Skövde. Precis som i klippet så börjar det segt men avslutat med en stor succé i mina ögon (som alltid, för sällan), det vill säga brett leende. Kan inte mer en tacka.. Oerhört bra kväll och mycket nöjd för att jag stannade… 🙂

Underbar helg väntar nu med mycket träning och mycket inspiration. Njut av klippet :).

 

 

Lämna en kommentar