Tidig morgonlöp och 3 pass samt sjukgymnast (Nya kläder från MM Sports)

181113

 

Alltid en bra tid att löpa och alltid en tid för att träna.. Känns bra nu!

Gårdagen började precis som den alltid tidigare brukade börja, löpning innan jobb. Blev inte jätte långt, 11 km i relativt lagom tempo. Då mina ben är relativt slut efter alla rehab övningar som jag gör varje dag. Dels för att stärka hela vänstersidan, bål, höft samt även bägge fötterna. Känner mig därför inte alls lätt i löpning utan snarare tvärtom. Men trots allt skönare efteråt än att inte ha sprungit alls.

Efter jobbet fick det bli lite kondition på crosstrainern och därefter bål träning i gymmet samt rehab innan läggdags. Hann därav med en hel del :).

Dagen började även denna lika bra om inte ännu bättre. Klockan var ställd på 05:00 och ca 05:30 kom jag och sällskapet igång med löpningen. Är som sagt segt för mina ben just under denna period men jag kände verkligen knappt något och de 16 km gick så pass lätt att jag vart förvånad när jag såg distansen som sprungits. Riktigt skoj!

Därefter blev det lite sömn och sedan bege sig mot min sjukgymnast som arbetade genom vaderna och fötterna ordentligt. Dels för att jobba bort all slagg men även för att öka blod genomströmningen. Självklart känns det efteråt och jag var kanske inte den tystaste människan när jag fick behandling :).

Träningen var inte slut för dagen utan det fick bli konditionsträning på crosstrainern även denna dag för att släppa spänningarna från vaderna efter behandlingen tidigare under dagen.

Fick även ett fint paket från min sponsor MM Sports, vilket alltid är roligt. Perfekt kläder att ha när jag styrketränar eller kör rehab som det blir en hel del.

MMklader1mmklader2mmklader3

 

VIll även påminna er om att ni får 10% rabatt på köp hos mmsports.se om ni skriver tonyh2014 som rabattkod när ni checkar ut. Oavsett vad ni beställer! För mig blir det Vitargo, proteinpulver och lite annat smått och gott :).

Nu blir det att återgå till rehab övningar och kalle-anka gång 🙂 och ladda för morgondagens morgonträning.

Får ofta höra frågan om hur jag orkar, hur jag motiverar mig själv eller hur jag hinner med allt? Kanske inte är bäst på att hantera stress och ha alltför många bollar i luften. Men jag gör det bättre efter att ha tränat. Mina dagar planeras alltid efter min träning. Det finns alltid tid för träning. Bara man vill! Varför inte starta dagen med träning?

Självklart har jag andra mål, men vem tackar nej till att må bra?

“The will to suceed is important, but what´s more important is the will to prepare”

2 thoughts on “Tidig morgonlöp och 3 pass samt sjukgymnast (Nya kläder från MM Sports)

  1. Googlade mmsports rabattkod och jag får tacka så mycket för svaret.. 178 kr rikare! Tack Tony

Lämna en kommentar