Vägen mot passionen

1010242

 

Att till en början få dofta på en godisbit sedan slicka på den, sätta tänderna i den och tillslut få äta den.. Sådan är känslan just nu. Med andra ord bra och på god väg…

Förra inläggets påverkan var väldigt oväntat, var oerhört höga siffror och redan första 2 timmarna över 1500 som läst det och en hel del hörde av sig till mig via mail och sms m.m..  Riktigt kul att det inspirerade många och fick till och med veta att en hel del anmält sig till en mara efter detta. Jätte kul!! Tack även för alla lovord och pepp, betyder jätte mycket.

Skövde Nyheter publicerade ett inlägg om loppet också, vilket det blev ett stort intresse för. Många som stoppade mig på stan etc. och gratulerade för en kämpar insats. Stor tack till er alla.

1010243 Klicka på bilden för att komma till Skövde Nyheternas inlägg.

En bild säger väldigt mycket. Just här är jag väldigt sur och besviken men samtidigt väldigt ledsen. Kollat många gånger på denna bilden för att just inse att jag inte ska dit igen. Precis som det står i slutet så ska jag bli ännu starkare och ännu snabbare!

Jag känner min kropp väldigt väl och lämnar inget åt slumpen. Jag visste vad jag gav mig in på och självklart är det tufft att bryta ett lopp, framförallt då de kanske beror på tillfälligheterna och misstaget att jag dubbel lindade foten av ren rädsla. Blodet stoppades. Men så är det ibland.

Precis som jag inledningsvis skrev om så njuter jag på något sätt av utmaningen i sig. Vet att jag under säsongen varit bättre tränad än vad resultaten kanske har visat men av ren orutin och försiktighet tagit det relativt lugnt och hållit det på en komfortabelt nivå, inte som jag i efterhand önskat göra.

Att få följa sina framsteg och veta vad målet innebär är lite av tjusningen i det hela, målgången. Jag vet hur jag tar mig dit och belöningen är det jag älskar allra mest, löpningen.

Morgonen börjar alltid med rehab för fötterna och mina ben, samt en del bål. Standard!

101024Givetvis håller jag även konditionen i schack genom  alternativ träning i alla dess former.

Tränings dosen har ökats en del och är mer djupgående än tidigare. Jag släcker inga bränder längre eller slåss mot tiden. Jag slåss med min längtan och vägen mot min passion.

Häromdagen så fick jag nya sulor av Footbalance, vilket jag måste ha i mina skor. Gjorde sulor för både vanliga skor och även mina löparskor. Bör tillägga att jag hade en hel del bekymmer innan jag började använda dessa sulor med framförallt benhinnorna och även vaderna. Minskat en hel del. Använder dem även på jobbet då de inte är något stillasittande.

footbafoot2

 

Måste säga att det faktiskt är riktigt skönt att göra dessa sulorna, speciellt när du får lite värme under fötterna för att göra sista biten av formgivningen. På bilden görs mina Dynamic blue sulor. Fick även ett par Quick Fit som jag själv kan värma i ugnen och forma efter mina fötter. Kanske anses lite jävigt men kan verkligen rekommendera dessa sulor då de verkligen hjälpt mig en hel del. Är ju trots allt sulor som är anpassade för ens egna fötter. Mer info klicka här:

Planerar inför löpningen :).

 

För er som undrat hur foten ser ut så har ni en bild här:

fot

Framförallt utsidan som blödningen inte helt gått ner på.

Vill ännu en gång tacka alla för stödet och nu är det för mig dags att bege mig mot nästa träningspass :).

Kör hårt!

 

 

Lämna en kommentar