Vinnaren av ett helt flak CELSIUS är nu korad!

celsius

 

Efter många turers läsande så är det nu klart vem som vinner ett helt flak med CELSIUS. Var fler deltagare än väntat och mycket svårt att välja ut en vinnare, men nu är det äntligen klart!

Var oerhört många bra motiveringar och ett riktigt stort engagemang från allihopa, jätte roligt!

För att läsa alla motiveringar ännu en gång klicka här för att få lite inspirerande inslag samt pepp.

Många som följer mig i min träning vet hur mycket jag brinner för välmående och allmänna hälsan. Vilket givetvis varit i åtanke vid nominering.

Oerhört kul att läsa om en person som valt att vända den negativa trenden och strävan efter ett hälsosammare och friskare liv. Väldigt roligt att höra att din kropp svarar positivt på din träning och du närmar dig dina mål.

Hoppas att du fortsätter att köra på i den takt du gör och med ett leende på läpparna når dina uppsatta mål mot välbefinnande och hälsosammare och sundare liv.

Vinnarens motivering följer: 

“Hej Tony!

Jag är redo för en livsstilsförändring!

Är överviktig sedan länge tillbaka och har äntligen tagit tag i problemet sedan ca 2 månader tillbaka. Springer eller promenerar 10km varje dag runt en närliggande sjö samt har ett fysiskt arbete ovanpå det + gym. Det värker i kroppen varje dag eftersom återhämtningsförmågan inte alltid är på topp och jag släpar fortfarande runt på övervikt (trots att jag gått ner 7kg nu på 1½ månad). Jag har inget högavlönat jobb men köper någon enstaka celsius när jag har råd. De är toppen! Känner verkligen att jag orkar så mycket mer med celsius. Nu ser jag bara framtiden och peppen! Inga ursäkter utan det är bara att ge sig ut. Hälsa och normalvikt är målet! Det vore toppen att få ett flak celsius som en knuff på vägen.”

GRATTIS: Josefin Frisén !! 

Maila mig din fullständiga adress och telefonnummer så skickas flaket hem till dig inom kort!

Uppdatera mig gärna på hemsidan med dina framsteg och resultat samt skicka gärna ett kort när du mottagit alls som jag därefter publicerar på hemsidan! Grattis ännu en gång och lycka till!! Övertygad om att knuffen kommer ge dig mer kraft och energi!

Vill även passa på att tacka ALLA som deltagit i tävlingen och önska er lycka till med er träning!!

Givetvis även passa på att tacka CELSIUS

Celsiustav

3 thoughts on “Vinnaren av ett helt flak CELSIUS är nu korad!

Lämna en kommentar