+110 km vecka passé. Att vakna med staden

011213

 

En underbar vecka är avslutad och början av denna vecka har börjat på bästa möjliga sätt..

Förra veckan blev det en hel del löpning och jag började testa att ge mig på längre distanser och framförallt mängden som ökade. Över 110km blev det och känslan var mycket bra i bena.

Har haft tur med vädret och lyckats få i mig den lilla mängden D-Vitamin som solen bjudit på :). Blev en hel del lågintensivt (långt och länge) samt en hel del högintensivt i form av fartlek etc.

1100113

 

Denna veckan har även denna börjat på bästa sett med en hel del löpning och framförallt arbetade med mina svagheter. Måndagen började men mycket löpning och likaså styrketräning med riktigt bra nivå. Kändes väldigt bra i bena. Tisdagen började med lite nålar och massage, som sätter fart på blodcirkulationen och efter ett tag börjar ömma och får musklerna att bli lite stumma.

nalar0213

 

Sedvanligt så blev det crosstrainer pass efteråt på Friskis & Svettis City i Jönköping för att få igång arbetet i bena så att de inte blir alltför stumt.

011203

 

Efter dessa 2 pass så är det säkert många som undrar hur kroppen orkar mer.. Men jobbar man med olika former av träning så är det inga problem  och andra muskelgrupper aktiveras.

Kvällen fick bestå av löpning med min sponsor Holmgrens Bil. Första löppasset tillsammans och var imponerad jag blev. Visselpipan var givetvis med och för personer som vanligtvis inte löper så lyckades de springa längre och fortare än vad de tidigare trodde de kunde..

När jag pratade så var det aldrig någon som stannade.. Det säger en hel del om att 90% är rent mentalt. Vilket överensstämmer när det gäller träning i allmänhet.

lopholmgrens1 coach1

 

Denna vecka blir det en lite lugnare vecka för att få kroppen att återhämta sig och framförallt bygga upp sig helt efter behandlingen i tisdags.

kattle

Under gårdagen började jag dagen med ett löppass i Jönköping där min favoritrunda är och fick uppleva en av de finaste upplevelserna som man enkelt kan unna sig själv varje dag..

Att se staden vakna till liv. En hel del köer och ljuset som börjar titta fram. Kan ibland se in i bilarna hur stressen finns i ögonen eller hur tröttheten finns kvar hos många. Det går att undvika… Jag var pigg!

“Energy and persistence conquer all things”

Lämna en kommentar