Om

Uppväxt i Jönköping och anser även idag att det är den bästa platsen att bo och leva på. Som sjuårig började jag spela tennis och hållit på i ca 18 år (slutade 2014). Under en skadeperiod började jag att springa för att komma i ännu bättre form och bli snabbare samt uthålligare.

Distanserna ökade och när jag för första gången av en ren slump sprang ca 20 km (4 varv runt munksjön) då jag var uttråkad så insåg jag snabbt att jag var duktig på detta. Distanserna har ökat och efter Göteborgsvarvet 2010 där jag startade i startgrupp 16 och sprang i sidled för att komma fram samt sprang in på tiden 1:28 så insåg jag att detta inte var den bästa tiden jag kan springa i mål på. Även idag så vet jag att jag inte sprungit i mål och känt att jag nått min bästa tid.

Tävlar från och med 2018 för Hälle IF

Utrustning

Kläder

Under Armour

Klocka

Polar Vantage V2

Tidigare

Polar Vantage V

Polar V800

Polar M430

Polar RCX5

Polar RS800CX med tillbehör: fotsensor samt GPS

Skor

Under Armour

Bil

Mini Countryman Plug-In Hybrid från Holmgrens Bil

IMG_20140613_115354

2 thoughts on “Om

  1. Hejsan Tony,
    Läser med glädje din blogg och andra artiklar. Är imponerad av personer som går så in för sin sport. Tummen upp =)
    En sak har jag funderat lite på…ni långdistanslöpare har ju en helt annan typ av muskler,än de som “bygger” muskler av sina sporter.
    Hur lång är du,och vad väger du?

    1. Hej Anna, vad roligt att höra! Gläder mig verkligen! Hoppas du får inspiration! :). Stämmer helt rätt det du beskriver. Jag är 182 och väger ca 66-68 kilo. Skillnad mot när jag spelade tennis och hade betydligt mer muskelmassa samt fett. Hoppas du blev nöjd med svaret! Lycka till med din träning!!

Lämna en kommentar