5 dagar och 16 pass

197 Svettigt.. 🙂

 

Att vakna upp tidigt på morgonen och slänga på sig kläder är jobbigt för dem flesta.. Att göra det till en vana och därefter ångra sig efteråt, det gör man inte! Känslan efter åt vet alla är helt underbar..

Fick frågan för inte alls länge sedan, får den ofta. Hur jag orkar träna så mycket och hur jag kan träna tidigt på morgonen? Den dagen jag ångrar att jag genomfört ett pass är den dagen jag kanske skadar mig. Men annars så är det alltid ett brett leende. 16 pass redan avklarade. Varje morgon har jag stått på crosstrainern och kört kondition. På kvällarna har det blivit löpning eller styrketräning.

Som tur är så är inte veckan slut och det är en hel del träningstillfällen kvar. Gårdagen bestod av crosstrainer på morgonen och därefter lite fotografering på billingen med SLA och sedan backintervaller i syrefattig luft.

icepower

Morgondagen består av långpass med min friidrotts klubb. Brukar bli ca 30 kilometer. Återstår att se. Därefter bär det av till kusten för lite träning och bara njuta.

Kvällen har bestått av något jag inte jag gör alltför ofta, kantarell plockning. Tyvärr blev det inte så mycket kantareller utan smultron och blåbär istället. Klagar därav inte :).

davidkant Någonstans ute i skogen med min vän David.

Givetvis var min underbara MINI med och fick känna lite frisk luft

minikant

 

Nu blir det sängen och ladda för morgondagens långpass.

Blir det jobbigt, svårt att stiga upp, svårt att komma iväg eller trött? Tänk på känslan efteråt! Belöna dig själv med något när du nått något av dina delmål!

God Natt!

Lämna en kommentar