6×1000 intervaller, publik och vardagslyx

141

Dagens intervall träning med min friidrottsklubb gav mig en försmak av blodsmaken som jag hoppas jag känner av när jag springer i mål på lördag. 6×1000 och snabbaste hastighet 2:27.

Inför dagens träningspass var tanken att få trycka på med lite fart, framförallt nu när det bara återstår 4 dagar tills jag står på startlinjen igen i Göteborg.

Träningspasset gick förvånansvärt väldigt bra. Tryckte kanske inte på riktigt allt jag har, men ändå en hel del, ca 75-80% som max.

I dessa pass är nedvarvningen extra viktig, framförallt för att få ur all mjölksyra. Bör tilläggas att jag som vanligt sprang lite längre än alla andra då jag fick springa tillbaka och in mot rätt spår igen, med anledning av mitt oerhört dåliga lokalsinne.

Var även lite extra roligt idag att lite nya tjejer började springa med oss och förhoppningsvis fortsätter framöver. Då de kämpade på väldigt bra trots det tuffa passet.

På träningen så var det givetvis lite frågor angående artikeln som Skövde Nyheter publicerade förra veckan som även GBG varvet delat med sig samt andra medier. Men visade sig att några var där för att se mig träna och hälsade efteråt.

Även under gårdagens pass i Jönköping så vinkades det en hel del och en person till och med sa att det var en bra artikel och önskade mig lycka till. Väldigt roligt med all stöd! Finns gott om fina människor och det värmer oerhört mycket.

På vägen ut från omklädningsrummet så ser jag den även där :).

142

 

Kvällsmaten fick bli pasta för att fylla på kroppen igen samt nu lite filmmys med grönsaker och dipp, ananas samt lite fin mörk choklad. Varddagslyx är inte helt fel, speciellt inte efter bra och väl genomförda dagar samt pass. Då inser man verkligen hur bra man har det samt även längtar till nästa dag och pass.

143

 

Vet att det är en mörk bild men ibland så är det bättre att skapa sig en egen bild och sträva efter att göra något på sitt eget sätt :). Ungefär som med ens träning. Du har en klar bild på hur du vill se ut, mål eller liknande. Du kanske får tips etc. Men sen gör du det på ditt sett för att inte tappa motivationen och brinna för det. 🙂

Fortsatt trevlig kväll!

Lämna en kommentar