Artikel i Skövde Nyheter

bild 1-13

 

Som många noterat så ser Skövde Nyheter fram emot friidrottssäsongen…

Många har noterat att jag pryder första sidan på Skövde Nyheter, likaså jag som fick veta detta i förrgår. Riktigt roligt!

Lite ovanligt att välkomnas på detta sett när man kommer till Skövde med tåg och ser bild på sig själv och en liten kille några sekunder därpå vinkar och pekar mot en. Skövde och Skaraborg är inte jätte stort bör tilläggas.. 🙂

Roligt att friidrotten fått synas en hel del samt för de som undrat hur det verkligen ligger till med min fot nu fick svar på detta. Vill även passa på att tacka alla er som mailat, smsat, ringt och även på stan kommit fram till mig och pratat löpning. Hjälper verkligen mycket och ger oerhört mycket tillbaka då jag för tillfället låst in mig i en bubbla där jag bara ser träning.

sn2  För att läsa artikeln eller reportage klicka här eller längst ner på sidan..

Samt även mina vänner, familj och min klubb som verkligen stöttat mig, som förstått att jag kanske har lite mycket annat i huvudet för tillfället, träning. Har med facit i hand kanske inte varit den alltför socialaste personen på sistone. Men ni vet varför :). Därav att jag försöker passa på att ringa och smsa när jag äter :).

Dagen till ära består av konditionsträning på crosstrainer samt stakning (redan avklarat), snart spinning och därefter lite styrka. Känns riktigt bra i kroppen och foten pulserar en hel del. Vilket innebär att blodet flödar och läkning pågår.

bild 2-13

Är trots allt alla hjärtans dag och hjärtat skall få jobba!

Vill avsluta med att tacka Skövde Nyheter som önskade vara på plats just under vattenlöpningspasset och i nästan 40 graders värme. Imponerande!

För er som inte bor i Skaraborg och inte har tillgång till tidningen så kan ni läsa om det genom att klicka på länken nedan. Samt även se reportaget om när jag springer i vattnet (videoklipp).

Skövde Nyheter

 

 

One thought on “Artikel i Skövde Nyheter

  1. I am extremely inspired along with your writing talents and also with the layout to your weblog. Is that this a paid subject matter or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s uncommon to look a nice weblog like this one today..

Lämna en kommentar