Att lyckas och nå sina mål.. Josefin gjorde det!

1374404_10202312695482434_1526294259_n

 

För några månader sedan så behövde Josefin en “spark” i baken och något som motiverade henne, de fick hon.. Idag har hon nått sitt mål och är ännu starkare och ännu friskare..

I somras anordnade jag en tävling och lottade ut ett flak CELSIUS.

Motiveringen löd:

“Hej Tony!

Jag är redo för en livsstilsförändring!

Är överviktig sedan länge tillbaka och har äntligen tagit tag i problemet sedan ca 2 månader tillbaka. Springer eller promenerar 10km varje dag runt en närliggande sjö samt har ett fysiskt arbete ovanpå det + gym. Det värker i kroppen varje dag eftersom återhämtningsförmågan inte alltid är på topp och jag släpar fortfarande runt på övervikt (trots att jag gått ner 7kg nu på 1½ månad). Jag har inget högavlönat jobb men köper någon enstaka celsius när jag har råd. De är toppen! Känner verkligen att jag orkar så mycket mer med celsius. Nu ser jag bara framtiden och peppen! Inga ursäkter utan det är bara att ge sig ut. Hälsa och normalvikt är målet! Det vore toppen att få ett flak celsius som en knuff på vägen.”

Var en bra motivering och det framgår en vilja i hennes ord, att lyckas och sträva mot ens mål. Vilket altid är roligt att se hos en person. Framförallt när man vet att de inte bara är målet som kommer uppnås utan mycket annat på vägen. Då jag själv vet hur det är. Riktigt glad att jag fick vara delaktig på ett håll..

Inlägget med tävlingen läser ni här:

Härom dagen fick jag en återkoppling av Josefin som verkligen har lyckats och skriver så här:

“Hej! Jag lovade en uppdatering på hur allt gick och det har hänt lite grejer sedan sist. Nu är det totalt -15kg och jag har nått min målvikt på 65kg. Men största vinsten är ändå inte en siffra utan att jag mår så mycket bättre.

Jag hade väldiga problem med gallan förut, men nu krånglar den nästan aldrig. Jag är också väldigt glad över att jag har lyckats få den här aktiva livsstilen att kännas naturlig för mig. Det har blivit en rutin. Nu blir det att gå mot nya mål: Jag ska fortsätta äta hälsosamt och jogga men även lägga till mer gymmande! Kroppstransformation, och den medföljande känslan av välmående, är bland det mest spännande och utvecklande jag har varit med om. “Inga ursäkter” har varit lite av min livsfilosofi genom den här underbara resan.

Ja, ni läste rätt, underbara. Jag har faktiskt njutit av varje sekund. Även när jag har velat komma på ursäkter (dåligt väder, träningsvärk, trött) men ändå tagit mig ut på en promenad, joggingtur eller vad jag nu hittat på. Tjurskallen är en viktig krydda i att lyckas. Helt klart. Ett mer känt citat som jag också tror stenhårt på är: “The body achieves what the mind believes”. Så till alla som kämpar: Sluta aldrig tro och kämpa.”

Riktigt roligt att läsa Josefin! Grymt bra jobbat och jag är övertygad om att du kan nå alla dina uppsatta mål även framöver. Framförallt glad att du mår bra och de hälsofördelar som du fått.

Du har även utvecklats som person, vilket du kommer ha med dig resten av livet! När det känns tufft så vet du nu vilken tanke du ska plocka fram och när du mår som bäst.

Lycka till och tack!!

Lämna en kommentar