Barcelona half marathon 2024

En fantastisk helg tillsammans med Top4Running är till ända.

Fått lära känna en rad nya härliga människor och oj vad trevligt vi haft det.

Att få umgås med min nyfunna vän, Alexander och träffa Jakob och Lovisa gjorde helgen bara ännu bättre.

⭐️Loppet

Har senaste tre loppen blivit sjuk nära inpå. Det skulle inte hända denna gången!

Veckan innan åkte jag på vinterkräkan. Störde min rytm men det skulle inte få stoppa mig.

När jag lämnade Sverige så var alla barn sjuka återigen. Barnen snorade och hostade. Försökte isolera mig så gott det gick och trodde jag lyckades. Väl i Barcelona så frös jag konstant (ursäkta att jag hade 26 grader på rummet 😉). Kände mig trött men försökte tänka bort det. Hade bara sovit dåligt tänkte jag.

Startade loppet i 3:09-3:10 enligt plan men kände snabbt att halsen var helt torr, lite rivig och näsan rann. Svårt att andas via nästan. Var matt. Hade fart i benen men det gick bara inte. Lunkade i mål och var inte egentligen inte alls sliten. Kändes som jag joggat lite lätt. Men ville helst av allt gå och lägga mig och vila. Kroppen orkade inte maxprestation.

Redan några timmar senare så var sågspånen i halsen framme ordentligt, snuvan och mattheten. Japp, jag klarade mig inte denna gången heller..

Tack för alla härliga DM om att jag är slut som löpare. Extra kärlek till er.

Vet ni vad, snart står jag på startlinjen igen. Och mina tre barn älskar jag över allt annat, trots alla gåvor de tar med sig från förskolan.

Tiden: höga 69 min

Haft en otrolig helg, trots att resultatet och känslan var långt ifrån målet!

Fått en hel del meddelanden om att jag inte uppdaterat sidan på ett tag. Många som trott att jag lagt skorna på hyllan pga av inte lika kontinuerlig uppdatering.

Så är inte fallet. Jag springer mer än vanligt. Däremot har jag uppdaterat övriga sociala medier lite mer frekvent.

Följer ni mig inte på instagram, så gör ni detta på @tonyh . Kommer försöka bli bättre på att uppdatera sidan också!

Är frisk nu efter cirka en veckas ofrivillig sjukledighet. Så nu blir det ett pass för att försöka få upp farten igen inför nästkommande lopp om några veckor!

Lämna en kommentar