Förra veckan började bra..

magont

 

Förra veckan var en vecka som var väldigt jobbig på alla plan. Träningen, fysiskt och mentalt… Nytt upplägg + bonusvideo på instagram..

Har under den senaste tiden sprungit en hel del vilket är bra, men alltför långa distanser. Uthålligheten finns där men inte snabbheten som jag önskar. Älskar att springa långt men gärna fort.

Därav har träningen lagts om helt och ännu tuffare intervaller är på schemat. Ny växel och högre än tidigare!

Veckan började riktigt bra. Morgonen bestod av 80 min distanslöpning och på kvällarna 1000m intervaller.

Kändes riktigt bra och jag märkte att farten började titta fram. Tills torsdags morgonen då jag fick bryta efter ynka 5 km. Magen sa stopp. Varför? Jo, p.g.a. onsdagens besök på indisk restaurang med vännerna.

Många tror kanske att det är jätte lätt att vara löpare men när du kommer till den situationen att du inte kan ta ett löpkliv framåt mer.. Med vetskapen om att gör du det så blir det väldigt pinsamt. Det är ingen behaglig känsla!

Var då bara att gå hemåt… Somnade klockan 20:00 den kvällen och vaknade vid 09:00 dagen därpå. Något var inte som det skulle vara.

Komiskt nog så hade jag känningar i magen sist jag åt där också men ändå så är man envis nog att testa igen :).

Veckan blev inte riktigt som planerat, men suget fanns där på fredagen trots lite magont som var kvar. Intervaller löstes av och på söndagen var det dags för det jobbigaste passet på mycket länge.

Värmen var där, magen var fortfarande sisådär, vilket resulterar till trötthet och luften var inte inbjudande till att andas in då det var väldigt kvavt.

Men jag och vännen körde på!

Många brukar utrycka att det är svårt att ge sig ut och springa när man inte gjort det på ett tag eller är dåligt tränad o.s.v. Men kan lova att det är minst lika jobbigt om inte jobbigare att ta sig tillbaka då den tänka planen blivit rubbad.

mordarintervaller Efter söndagens tuffa intervaller med vännen på bana.

 

Alltid en skön känsla efteråt!! Trots att man är riktigt slut!

Denna veckan har börjat precis som förra slutade. Mycket fart och bra känsla!

“Jag springer för att jag älskar känslan!”

Igår släpptes ett litet kort klipp som blivit en snackis på kort tid.. 15 sec klipp som beskriver känslan..

Stort tack till Lakehouse Studios i Jönköping för att jag fått äran att jobba med er. Varit riktigt bra respons från er som sett den och riktigt roligt att det motiverat er! Det är tanken!

På länken nedan kan ni se en liten förhandsvisning på vad som komma skall… (länkat till min instagram) för er som inte sett den ännu..

http://websta.me/p/779093245461228386_82009

Oavsett för mycket curry i maten eller andra hinder så är vägen tillbaka till rätt riktning en resa i sig. Som stärker ännu mera..

Lämna en kommentar