Gårdagens träning, ben som sliter och återhämtningskväll på bästa sett

252

Gårdagen började på topp och avslutades på samma höjd. Bena smärtar och jag känner att jag lever, som jag även skall göra om 7 dagar då Stockholm Marathon går av stapeln!

Varit en hel del löpning de senaste dagarna, älskar det. Men mina ben tar stryk och speciellt då lite styrka läggs till. Är ingen hemlighet att jag är en 21 km löpare men älskar att springa längre. Men nervositeten för 42 km börjar närma sig. Har aldrig tävlat i den distansen och var även mycket längesedan jag sprang den distansen.

Det positiva med det är att det blir ett pers oavsett vad :).

Gårdagens pass bestod av 2 mil löpning i både backig samt plan sträcka. Som jag började med att nämna så känns det i mina lår, även när jag skall försöka resa på mig.

Men känslan efter ett pass.. Underbart som vanligt!

251

 

Syns förhoppningsvis lite granna på bilden att leendet finns där. 🙂

Under en längre period så har allt flytit på väldigt bra och dagarna varit underbara, även denna. Att få hålla ett cirkelfys pass på Friskis & Svettis i Jönköping gör inte dagen sämre, tvärtom. Fullsatt som vanligt + extra, med andra ord rätt fullt :). Ordet energi kan inte beskrivas på annat sett. Den energi som mina motionärer ger samt visar är enorm!

Icke att förglömma den underbara kvällen som gav ännu mera energi. Även en löpare som tömmer sig på kolhydrater och försöker vila behöver få göra lite undantag. Visserligen tycker jag att kvällen passar in i den kategori. Smält choklad, choklad och lite mys kväll passar som sagt bra in.

Framförallt för att kunna köra ännu hårdare framöver och blicka framåt mot maran. Sällskapet gör givetvis mycket! Tack!

25mysGivetvis är den vänstra glaset mitt :). Då jag föredrar att springa rakt :).

Hoppas ni hade en lika trevlig kväll och passar på att återhämta er efter tuffa dagar. Då kroppen behöver det. Vila för musklerna är ett vapen för bättre prestation.

Övertygad om att dagen blir lika bra.

Att varje dag inse att man har det bra är även det en styrka och en fröjd

Ta hand om er!

Lämna en kommentar