Inför Stockholm Marathon 2015

769211-1095-0037s

Två år sedan så gjorde jag mara debut och fick uppleva en magisk känsla. Nu ska jag få uppleva den igen, imorgon. Längtar!

På förhand var det många som spådde att denna säsongen skulle gå bra för mig då träningen gått bra och jag hållit mig skadefri. Tills insidenten med knät i Prag kom in i bilden.

Under alla loppen som jag sprungit denna säsong så har det gått bra och ingen smärta har känts av under de senaste 3 loppen. Inte heller under Göteborgsvarvet förra helgen.

IMG_9847

Det är ingen hemlighet att jag nästintill alltid är nervös inför mina lopp, oavsett distans. Om det är bra eller dåligt låter jag vara osagt men känslan innan Stockholm Marathon är alltid en känsla som jag ser fram emot. Underbar känsla av längtan.

IMG_9876 IMG_9871

(Nya iläggen från Footbalance är gjorda inför maran)

Fått en hel del frågor vad mitt mål är och vad jag siktar på etc. Återhämtningen efter Göteborgsvarvet gick bra och uppladdningen inför maran kanske kunde varit bättre då det brukar vara fler dagar emellan. Men jag klagar inte, tvärtom.

Har ställt in mig mentalt på att jag har 7 lopp på 5 veckor (2 marathon, 2 halvmarathon m.m). Samtidigt så fokuserar jag på ett lopp i taget och släpper det slutförda direkt efter middagen på kvällen efter målgången. Kanske inte tycks vara någon njutning av prestationen, men de är det. Härliga känslan finns trots allt kvar i kroppen.

Kanske anses mycket men jag vet vad min kropp klarar. Detta året har vi planerat in fler lopp medvetet.

Den härligaste målgången jag känt är utan tvekan att få springa in på Stockholm stadion och mottaga publikens jubel. Jag längtar efter loppet och har inget att klaga på. Siktar på att springa under 2:46 och hoppas jag lyckas disponera krafterna väl.

Efter loppet väntar uppladdning inför nästa veckas 2 lopp (Distriktmästerskap och halvmarathon). Livet med löparskorna på..

Uppladdningen denna vecka har gått som jag önskat och bena känns lätta.

IMG_9861 image

Vill ännu en gång passa på att tacka för alla lyckönskningar och till alla er som kommer vara där och heja på mig! Jag hör er trots att det inte märks! Tack på förhand!

769211-1095-0037s (Från i fjol)

Lämna en kommentar