Magkänslan sa ifrån

mage

 

Var inte alltför längesedan en känd fotbollsspelare med initialerna J.G avstod EM då han givit sig på en dålig kyckling. Detta gjorde jag igår. Jag har gjort misstag tidigare och inte lyssnat på magkänslan. Men denna gången gjorde jag det..

Tröjan och de underbara löparshortsen skulle få åka på. Såg fram emot detta. Har tävlat i år, men dock i icke sanktionerade tävlingar och därav inte tävlingskläderna på.

Valde inför 10 km loppet idag att styrketräna lite lätt igår för att mjuka upp musklerna och lederna. Men eftermiddagen bjöd på kyckling som jag med förhand anade inte skulle ätas. Men med tanke på det trevliga sällskapet så var det bara att bita ihop och le :).

Kvällen och natten gick sig vägen ändå och slutade väldig väl.

Finns en klassisk mening som följer: Man måste göra misstag för att inse vad som är fel.

Även jag gör mina misstag och fel val i livet. Men denna gången gjorde jag rätt då jag vet att jag inte hade kunna springa ett 10 km lopp som egentligen inte är min favorit distans eller kropp är redo för. Då jag gärna löper längre.

Gjorde misstaget en gång och sprang, slutade med att min mage sa ifrån under en längre tid.

Trots att jag var säker i förrgår, vänder fort. Vissa problem som finns går ej att lösa..

Snart är det dock torsdag och kläderna skall vara på och första loppet bär av stapeln. 2.5 timmars stafett.

Då ska inte min mage bedra mig eller svika mig. Upplägget kommer jag presentera någon dag innan då jag trots allt har Göteborgsvarvet 2 dagar efter.

Men allt går ju om man vill :).

Misstag lär man sig av, gör ej om. Lyssna på kroppen och gör det som får dig att må bra. För mig blir det aktiv vila. Troligtvis 2mil i lugnare tempo för att få igång allt :).

Tack för all pepp! Ni är bäst!

Lämna en kommentar