Måndag och mycket snö, inget att klaga på

0912132

 

Många som klagade på att måndagen var här och en ny vecka börjat och oerhört mycket snö. Mina ben är det ända som klagar för att de är lite tungt. Men mentalt njuter jag..

 

 

Sist skrev jag om råbiffen som faktiskt fick mig på fall, gav mig knocken helt och fick mig ordagrant att ligga i fosterställning. Kunde varken sträcka på mig eller sova. Vet inte riktigt vad som hände inombords men upp till två dagar efter så var jag oerhört hängig och kunde inte träna för fullt.

Motivationen började tryta och jag kände mig allmänt seg och osugen. När snön var som värst så kände jag att det var dags igen. Skulle vara tufft och kanske inte alltför roligt då jag bara ville sova hela tiden. Men jag längtade tills jag kom hem till min gröt och känna stoltheten. Visste att magen skulle bli bra igen på lördagen efteråt. Passet gick väldigt bra.

081213 Testade här mina ICEBUG ANIMA 2 Bugrip för första gången. Riktigt lätta och märkte inte ens av att det var halt. Väldigt stabila och bekväma.

 

 

Och ja, jag åt gröt på kvällen :).

Givetvis är det väldigt tungt att springa när det är så mycket snö ute som det är men samtidigt så vet jag att det ger väldigt mycket.

Självklart så började lördagen på samma sett och även denna morgon. Pigga jag är tillbaka och löpningen känns bra igen. Givetvis tyngre och hela bålen är spänd likaså mina fötter. Spänner hela kroppen vid löpningen nu när det är så mycket snö. Blir en hel del käftsmällar av snön men man inser bara då att det kommer att kännas så bra när man är i mål och märkligt nog så känner mig sig väldigt ren i framförallt ansiktet :).

Lördagen blev kanske inte som planerat från början men ändå mer en bra. Fick mycket trevligt besök och för ovanlighetens skull så satt jag ner och laddade med en del kolhydrater och filmmys :). Kanske därför passet i morse kändes så bra.

0912132

Morgonen tillbringade jag med mina ICEBUG CERTO Bugrip. Även dessa väldigt bekväma och stabila. Valde dessa för att jag körde lågintensivt och inte lika snabbt som föregående pass. Var isigare ute idag och trots detta så hade jag väldigt bra grepp på underlaget och kunde enkelt skjuta ifrån utan att ens vara i närheten av att halka till.

Blev därefter en nästintill heldag på jobbet och därefter så blev det kondition på gymmet. Kändes märkligt nog väldigt märkligt. Kände mig naken. Hade shorts och tshirt och inte 4 lager klädesplagg :).

Brukar inte spegla mig alltför ofta och det kändes märkligt att se sin egna hud i speglarna på gymmet. D.v.s. nedanför huvudet. Längtar efter sommaren :).

0912131

 

Som ni ser så blev det ett relativt tufft pass :). Ganska slut efter crosstrainern. Får tacka för det fina sällskapet också som peppade mig på sitt sett :).

Nu blir det att ladda för nästa 3 pass som morgondagen erbjuder.

När det känns jobbigt att ge sig ut i vädret så är det bara att tänka på hur pass mycket mer effekt man får nu när det är snö ute och fler muskelgrupper måste kopplas in. Bålen är spänd och aktiverad, höft, ben, hjärnan, hjärtat och psyket likaså. Alla få slita lite extra och träningsvärken är närmare en man tror.

Njut av effektivare träning!

God Natt!

Lämna en kommentar