Påsken är över. Vänner, motivation och KP (Kamratposten). (Filmklipp)

8558_10151327000581927_455999215_n

 

Veckans och påskens sista pass är avklarat… Vänners betydelse och motivation. Allt går om man vill, framförallt när det gäller träning. Vill du springa din första mil? Jag kan övertyga dig om du önskar, du klarar av det.

Som jag tidigare nämnt i inlägg så har jag lyckats dra på mig en lite överbelastning i mitt högra ben men som nu är över. Har lyckats springa ihop ca 14 mil ändå på några dagar så det har varit helt okej och påsken har varit bra i träningssynvinkel. Precis avklarat ett konditionspass på crosstrainern och vet att allt känns bra!

Får ofta frågan om hur jag orkar och lyckas motivera mig själv att träna så mycket som jag gör. Skrivit tidigare om hur jag motiverar mig själv och vad jag tänker. Framförallt om vilken känsla jag söker. Känslan efter.

Men det finns något som hjälper mig oerhört mycket och som får mig att ge det där lilla extra. Mina vänner och min familj. Som gläds tillsammans med mig och stöttar mig i min träning samt tävlingssammanhang. Mina framgångar delar jag alltid med dem som står mig närmast och som lyfter mig mer än något annat.

Mindes när jag som liten läste en artikel i tidningen KP (Kamratposten) som jag tyckte var oerhört bra och som vi alltid bör bära med oss.

Artikelns rubrik löd: “Vad är en vän?

 • En vän för mig, är lycka.
 • En vän för mig är ett stöd.
 • En vän för mig, är en fenix som håller en flygande trots att det stormar.
 • En vän för mig, är likt en trygg hamn när vågorna piskar en.
 • En vän, är alltid ärlig.
 • En vän är någon man ska kunna lita blint på, utan att denne vänder en ryggen och ljuger
 • En vän håller i en när man hamnar i en djup grop.
 • En vän är lite som en livlina.
 • En vän kikar alltid upp en, när dom vet att man mår dåligt.
 • En vän ringer och kollar så att allt är bra.
 • En vän gör en medvetet inte något illa, varken med ord eller handlingar 
 • En vän hotar en aldrig om något

Övertygad om att alla har några/någon sådan. Hört många  (inspelade exempel på motsatsen) och önskar alla att de har vänner som vill en gott som mina och att jag ger lika mycket tillbaka. Som ger en ett påskägg i bredvlådan och inte ägg i brevlådan. :). Med sig en dricka till dig för att dela den med dig och inte dela den över dig :).

agg1021151-bSBn4

 

En av mina guldkorn till vänner som finns på gymmet när jag kör kondition dag för dag. Han styrketränar och gör det oerhört bra. Det ger mig kraft att bara veta att han finns där. Gångerna utan är inte lika roliga. Trots att han inte står bredvid, han finns bara där.

Tack för att ni finns! Ni vet vilka ni är och det är ni som gör så att jag orkar springa mina mil och gläds tillsammans med mig och mina framgångar.

Morgondagen består av 2 mils löpning samt styrketräning och 1 timma kondition på crosstrainern. Visst låter det bra? 🙂

Vill ni följa mina all pass så rekommenderar jag att ni följer mig på twitter för att läsa om alla. Så slipper det komma massa inlägg per dag :). Twitter: @tonyhatefnejad

Jag har haft en av mina bästa, bekymmer fria och lugna påsk “ledigheten” på länge, hoppas ni haft detsamma.

TIPS: Låt era barn eller barnbarn läsa kamratposten. Oerhört bra tidning!

Här kommer en film som jag hoppas motiverar er till ert nästa träningspass.

 

Lycka till med träningen!

 

 

One thought on “Påsken är över. Vänner, motivation och KP (Kamratposten). (Filmklipp)

 1. Du vet hur en människa ska bete sig! Få som dig! Kör hårt nu! Du har självfallet mitt stöd i allt du gör!!

Lämna en kommentar