Plugg, kondition, lövbiff, Lionel Richie med Karamellsås hela natten lång..

14

Bra kombo? Finns bättre alternativ, jag lovar :D. Liten grönt té på det också så är kvällen fulländad och likaså natten…

Dagen har mer eller mindre bestått av plugg. Gick det in något kan man fråga sig? Nej, inte alls. Har överbelastat en del av kroppen, inget allvarligt alls (enligt min sjukgymnast) så valde att avstå träningen idag med klubben och plugga. Fick inte in mycket, tentamen imorgon och jag har aldrig läst kursen.. Intressant. Efter “pluggandet” så valde jag att bege mig tillsammans med min bästa vän till gymmet och köra kondition på crosstrainern. Skonsamt och behagligt.

Nu så! Pigg och vaken och glad som jag brukar vara efter. Borde gjort detta i morse..

Lyxat till det med lövbiff och desserten, svårt att beskriva i ord hur god den var! Onyttigt? De som känner mig väl vet att det inte är det ;).

Nu blir det mängder av grönt té samt damma av denna fina låt.. Som beskriver denna kväll..

Hoppas ni lyssnar på någon låt med titeln: good night eller i´m going to bed now eller något liknande :).

I morgon är en ny dag.

Lyssna på klippet och njut…

 

One thought on “Plugg, kondition, lövbiff, Lionel Richie med Karamellsås hela natten lång..

Lämna en kommentar