Resultat från M-R och träning med ett leende efter helgens lopp.

0916

 

En morgon med löpning och ett telefonsamtal om resultaten från förra veckans Magnetröntgen.. 1 ny uppsättning från Gore Running Wear höstkollektion..

Morgonen började på bästa tänkbara sätt. Var först osäker på om jag verkligen skulle löpa på ett tag eller ej. Smärtar är en hel del och känslan kan beskrivas för er som inte är vana vid att springa dagligen, som att du har ständig träningsvärk och samtidigt en smärta i lederna efter en stukning i foten.

Det går att stå ut ett 21 km lopp en träning men inte mängd träningen som jag önskar. Just nu lever jag ändå på känslan att ha sprungit en halvmara igen, trots att resultatet kunde varit bättre.

Men jag valde att springa och var uppe klockan 05:00, för att släppa spänningarna i bena och få en bra start och ett leende på läpparna tillsammans med sällskapet. Blev 10 km lätt löpning och det kändes väldigt bra.

Efter frukost ringde läkaren för att berätta om resultaten från magnetröntgen som gjordes i veckan. Rekommenderades en titthåls operation för att ta bort ett “extra-ben” som TROLIGTVIS orsakade mina smärtor. Syntes på bilderna att en av lederna var aningen svullen och aningen vätskefylld.

En operation innebär minst 3-4 månader borta tills rehab påbörjas och därefter börja jobba för att kunna börja springa igen. Därav tackade jag nej till detta! Skulle jag garanterat veta att detta var orsaken så skulle jag inte tvivlat på det för att kunna träna och tävla för fullt igen. Men jag vet att innan min sjukgymnast gick på pappaledighet och behandlade mig så släppte smärtan mer och mer och gick mot det bättre.

Det som han trodde var inte alls det som misstänks idag. Så pass väl känner jag min kropp att jag kan avstå den operationen och fortsätta jobba vidare för att nå bättre tider och stärka min kropp. Då jag vet att smärtan kom efter en fotografering.

Fått remiss till nytt rehab-center och ser redan nu fram emot denna utmaning.

Blev efter frukosten och samtalet ca 4h sömn. Vilket jag inte en aning om hur det gick till men somnade och vaknade upp med ett leende och frågandes om vad som hänt :).

Fick kort inpå ett sms från posten som jag väntat på. Gore Running Wear höst kläder. 9 grader i morse och nu slipper jag frysa framöver. :).

gorehöst2

 

Riktigt fin uppsättning av höstens kollektion! Kan kanske tyckas jävigt att jag tycker om dessa kläder men som ni ser på bilden så är kläderna riktigt snygga! Oerhört bekväma och framförallt väldigt bra kvalitet. Vilket jag vet då jag använder träningskläder väldigt ofta och flera gånger per dag, innebär det också att jag tvättar en hel del. Mer bilder med kläderna och utvärdering av alla plagg följer när jag provat denna uppsättning.

gore höst

 

Givetvis gav detta en stor pepp och det bar genast av mot gymmet och exakt 63 minuter på crosstrainer och konditionsträning som jag älskar samt lite rörlighet.

Kvällen har bestått av att titta på filmen om Steve Jobs med min vän samtidigt som jag ständigt smörjer in mina ben med ICEPOWER nya produkt för lederna.

Snart blir det spikmattan och laddning för morgondagens träningspass.

Stort tack till er som gjort denna dagen bra! 😉

0916

Bilden är tagen precis efter crosstrainer passet, notera leendet som alltid finns efter passet 🙂

“You either suffer the pain of discipline or the pain of regret. Pick a side”

God Natt!

Lämna en kommentar