Sällan man känner svetten rinna under vattnet..

bild 4

 

3 stycken pass stod på schemat under gårdagen. Vattenlöpnings passet påminde mig om GBG varvet 2013 i värmen. Tyngsta passet på länge.. SN var med mig under delar av passet..

Många av mina vänner har nog förstått att jag sedan en tid tillbaka ligger i hårdträning och därav kanske inte är världens socialaste person för tillfället.

Inte heller hunnit/orkat skriva så jätte mycket då jag snittar 2-3 tuffare pass/dag.

Första passet gick väldigt bra och suget var stort inför nästa tuffa pass. 90 minuter tung vattenlöpning stod på schemat. Visste om att det idag skulle vara lite andra förhållanden..

Skövde Nyheter skulle vara på plats och göra ett reportage om mig under ett av mina träningspass. Få en bild av hur mina dagar ser ut nu under hårdträningen samt hur jag försöker komma tillbaka starkare än tidigare. Vanligtvis när jag kör vattenlöpning så springer jag i ca 27 graders värme, men inte idag. Idag var det 36 grader som gällde. I en bassäng som man vanligtvis inte springer i. Distanspass med fartökning i den värmen var en relativ härlig upplevelse nu i efterhand.

bild 3-6

Tyckte verkligen synd om de två personer som tagit an sig uppgiften att följa mig under detta pass. Svetten rann inte bara på min panna, utan även deras. Reportaget tog ganska lång tid då det filmades och fotades en hel del.

Behaglig känsla att veta om att ju tuffare jag kör desto mer kommer det att kännas i mina ben vid nästa pass :).

Aldrig tidigare har jag tömt mina depåer på vätska och energi under ett vattenpass.

bild 2-11

 

För er som undrar hur min träning och mina dagar ser ut så kommer detta att publiceras under nästa vecka. För er som bor i Skaraborg håll utkik i brevlådan och för er andra på SN hemsida. Där även intervjun kommer att kunna ses.

bild 1-11

 

Riktigt kul att ha SN på plats under passet, som fick se hur mina dagar ser ut inför kommande säsong.

Nu blir det att låsa in mig i min bubbla och fortsätta hårdträningen, väntas ett konditionspass inom några minuter.

Självklart kommer jag lägga ut urklipp av artikeln nästa vecka..

36 grader.. Bryta en vana..

 

2 thoughts on “Sällan man känner svetten rinna under vattnet..

 1. Hej ! Helt otroligt hur mycket du tränar ! Vad tränar du för egentligen, landslaget eller ?
  Löparhälsningar
  Mattias (okänd för dig)

  1. Hej Mattias!
   Har haft en del bekymmer under fjolårets säsong, som förhindrade mig att förbättra mina tider. Därav en hel del styrka och framförallt kondtionstiräning.
   Skall kapa tider i alla distanser som jag springer

   Lycka till med din träning!

   Med vänlig hälsning, Tony

Lämna en kommentar