Skapt för att löpa, löpningen löser allt och min bästa vän har svaret på det mesta..

Bilderna säger allt.. Leende 🙂

Att vakna upp och veta att du skall tillbringa hela fem timma med en penna i handen är inte den mest behagliga känslan. Bortsett från att få bläddra i min kära bok :).

Huvudet går på tokvarv och man känner sig mer eller mindre trött hela tiden. Vet att det endast finns ett botemedel för det, då jag känner min kropp mycket väl. Löpning, inte alltför oväntat kanske. Blir 1h på löpbandet på förmiddagen innan tentamen och ca 1 timma efter (magen spökade fick bryta efter 55). När magen krånglar för en löpare så är det inte mycket leende :). Finns det något bättre än pass innan och efter?

Brukar kalla lagboken för min bästa vän som har svaret på allt och löpningen samt träning får en att kunna tänka bättre, få bort huvudvärken och ja, listan är lång.

Tempot: var som snabbast uppe i 3:27. Men kändes rätt tungt.

Vad gör man om huvudvärken vill stiga in? Jo, syresätta hjärnan med lite aktivitet.

Nedan följer en klassisk låt som förknippar hur känslan är av att avskärma sig, tills löpningen och generellt sätt träningen löser bekymret :).

Njut :). Morgondagen består givetvis av 2 pass och en vistelse till mitt kära Jönköping och umgås med bra sällskap. Ni som känner till dunkehalla backen, det är också min bästa vän ;).

 

Lämna en kommentar