Som tack för att ni följer och stöttar mig!

mm

 

Antalet läsare och personer som följer mig har ökat markant. Både på hemsidan och Instagram. Fått en hel del frågor om min sponsor MM Sports och dess produkter och som tack så får ni nu denna gåva av mig…

 

 

 

 

 

 

 

 

mm1

Många som intresserat sig i mina träningar och tävlingar m.m. Vilket är jätte kul! Får väldigt ofta frågor efter inlägg på de olika medierna i olika former, även det är väldigt roligt. Likaså stöttingen.

Precis som jag nämnde i ett tidigare inlägg och även ovan så tänkte jag tacka på något sett till alla som tränar och följer mig.

Fått en hel del frågor om jag kan ordna något tidigare och här har ni!

Oavsett om du önskar köpa energiprodukter (snabba och långsamma kolhydrater) i form av Vitargo, gel, samt kanske Celsius, Body Science produkter eller proteintillskott så får du nu 10% rabatt på ditt inköp hos min sponsor MM Sports. 

Kampanjen är tidsbegränsad.

Kravet är att det är över 10:- samt att koden gäller 3 ggr per/person.

Ange koden: tonyh2014 vid kassan så dras rabatten av. 

Vill även passa på att tacka MM Sports som gör detta möjligt.

Har ni några frågor så är det precis som vanligt att höra av sig.

mmplankan

Passa på att testa denna övning när ni har kanske 20 sekunder över :).

För att komma till sidan så klickar ni på någon av bilderna alternativt här

Tack allihopa ännu en gång för all support!

1000302_662009097172174_1180527231_n

Lämna en kommentar