Söndagsmys med kuperad terräng

2871

 

Underbar söndag fylld med allt..

Finns många olika önskemål hur en söndag skall se ut. Alla bestämmer vi själva hur den skall vara och hur vi på denna dag skall må allra bäst. Gårdagen bestod som idag av ett roligt pass på berget billingen i Skövde. 10 kilometer kuperad terräng. Börjar märkligt nog bli en favorit runda. Fart kombinerat med benstyrka och blodsmak i munnen.

billingen

 

Kvällen tillbringades sedan med mina vänner, där vi tog avsked av en av mina bästa vänner som valt att flytta tillbaka till kusten. Därav blev det inte mycket till sömn.

Var et medvetet val att inte få så mycket sömn och jag önskar fortfarande att dagen skall bli bra efter jobbpasset.

Trots några timmar sömn så blev det terräng rundan igen med bra intensitet. Stärker mentalt, speciellt när man kanske inte känner sig jätte motiverad för att träna och bara vill sova.

Många hade säkert valt chips och dipp. Jag valde att se till så att mina ben känns som chips efteråt och dippen blev mjölksyran. Söndagsmys när den är som bäst :).

2872

 

Bör även tilläggas att vädret kanske inte var det allra bästa. Speciellt inte när man skall springa i lera och det är en hel del huggormar ute (som tidigare beskådats). Därav åkte långa tights på.

Nu blir det att återgå till tvättandet, då alla träningskläder mer eller mindre är smutsiga samt försöka komma i sängs efter att jag besvarar lite intervju frågor för en tidning som publiceras inom kort.

Säger det ofta och säger det igen. Sällan man ångrar ett pass efteråt. Känslan efteråt..

God Natt!

Lämna en kommentar