“Tänk stort och lyssna inte på de som säger att det inte går. Livet är för kort för att tänka smått.” – Tim Ferriss

Gårdagen och dagen med brett leende.. x2

Låter kanske inte jätte sunt av mig att säga detta, men jag gillar att träna i sämre förhållanden. Sömnbrist, dåligt väder, extrem kyla, mycket i huvudet, isigt och kanske t.o.m. oerhört varmt som i Turkiet för något år sedan (40 graders värme, utan vatten och bar övers).

 

När jag själv läser det sista så inser jag att det låter som idioti. Men jag har bra koll på min kropp och finns alltid en tanke bakom. Samt känslan efteråt. Varför? Du är alltid starkare efteråt, mentalt och fysiskt. Du ångrar aldrig passet efteråt..

Löper ca 12/14 mil i veckan. Men gårdagens inspirationsdag med Friskis & Svettis Jönköping lämnade sina spår. Inte helt oväntat, men jag gillar det :).

Dagen består av plugg (som vanligt), 2 mil löpning, planera för halvmaran som skall springas för att se hur jag ligger till samt hålla i cirkelfys pass i Skövde. Kan det bli bättre? :).

För att återkoppla till rubriken: En person sa till mig igår, hur kan du träna så tufft nu när du är så sliten och trött? Svaret bör ha framgått: Jag är gladare idag, starkare mentalt och starkare fysiskt…

Kör hårt idag! Oavsett om du är trött eller ej.. 😉

SONY DSCbidl från målgången, Läckövarvet

 

Lämna en kommentar