Thailändsk energi och 20.19 km löpning, tillbaka till forntiden (utan iphone)

bild25bild26

 

Längesedan jag hade sådan fart i bena och kände mig så lätt i stegen..

Valde idag att sova ikapp all förlorad sömn och åt en ordentlig frukost bestående av det alltid givna valet, havregrynsgröt.

Visste att det skulle bli en bra dag men kanske inte så här bra. Trots medvetandet om att min mage och thai-mat inte är bästa vänner så valde jag och som de flesta skriver “bästa sällskapet” att avnjuta en buffé till lunch. Tog inte lång tid förrens magen började prata med mig. Gav den lite choklad för att tysta den och få lite mer energi :).

Löpningen på 20km gick så oerhört lätt, inte känt mig så lätt och snabb på mycket länge. Måste varit all energi som förtärdes. Även den lilla överansträngningen jag nämnt var mer eller mindre borta.

Som bilden visar så valde jag idag att satsa på svenskt igen. Sony Ericsson telefon från 1900-talet var tillbaka :). Min flickväns gamla telefon har kommit till användning igen då min kära telefon är iväg skickad. Nu man inser hur beroende man är av den, vill inte ens längre ta upp min telefon…

Fått en hel del frågor om jag tränat de senaste dagarna.. Självklart! Har dock endast skrivit om det på twitter, synts på högersidan av hemsidan. Har dock varit en hel del crosstrainer, löpning på band samt styrketräning för att få tillbaka all kraft i mina ben.

Kvällen slutade med fika med bästa sällskapet likaså 🙂

Ser fram emot morgondagen, dubbla pass. långdistans på dagen samt Intervaller 4,3,2,1 3ggr med min klubb. Mer om det under morgondagen. 

Vill ni också känna den underbara känslan som jag hoppats nått ut? Träna, och löp gärna nu när vädret börjar bli bättre. Testa 2 mil ;).

Sov gott!

 

 

4 thoughts on “Thailändsk energi och 20.19 km löpning, tillbaka till forntiden (utan iphone)

  1. För mig blir det 14 km idag! Långsam ökning av distansen för att undvika skador 🙂 Undrar vad du har för solglasögon? Är det något märke/modell du rekommenderar?

    1. Bra Linnea! Smart, gå aldrig ut för hårt! Låt kroppen vänja sig. Jag har testat en hel del olika. Har dock endast varit nöjd med X-Kross. De immar inte alls och sitter oerhört bra. Lätt att matcha med kläderna också:). http://www.x-kross.se

      sen är dem ju snygga också :).

Lämna en kommentar