Vinnaren av en Polar Loop är utsedd

B00FEQ6TVO_01

Oerhört många deltagare i tävlingen! Riktigt roligt att se hur pass många som är mitt uppe i sin träning och har ett tydligt mål..

Intresset har varit större en vad jag trodde till att vinna en Polar Loop. Loop har varit en stor succé generellt sett över hela världen, vilket tydligt utspeglade sig även i denna tävling.

Min mail har alrigg tidigare haft så mycket att göra som under dessa dagar när det gäller en tävling. Jätte roligt!

Många av er har även skrivit hur ert träningsupplägg ser ut samt vad ni har för drivkraft. Riktigt roligt att läsa!

Varit oerhört svårt att utse en vinnare och kan tillägga att jag själv inte varit den ända personen med en röst. För att undvika jävighet och utse vinnaren så rättvist som möjligt så har Polar fått utse vinnaren.

Kan dock säga att jag är väldigt imponerad av er allihopa och hoppas att alla lycka bibehålla dess motivation och lyckas nå era delmål och mål framöver.

Vinnaren: 

“Jag valde några saker som jag själv skulle ha allra mest nytta av då jag först för några månader sen började träna och röra mig igen efter ett långt uppehåll.

Tre saker man kan få information om med hjälp av Loop:

1.
Förbrukade/brända kalorier genom Polar Owncal, speciellt med hjälp av en pulssensor vilket skulle bli införskaffat direkt.

2.
Information om daglig aktivitet genom smart coachning-funktionen, som skulle vara en otroligt bra motivations hjälpare. För att inte prata om inaktivitets-varnaren.

3. Information om ett träningspass i huvudsak är fettförbränning eller förbättrad kondition genom Polar energypointer. ”

STORT GRATTIS Fredrik Madsen till vinsten av en Polar Loop.

Hoppas du får en riktig spark i baken och framförallt betydligt enklare kan motivera dig själv att hålla igång med Loopen på din arm.

(Maila mig gärna dina adressuppgifter)

Tack allihopa som var med i tävlingen!! Kör hårt!!

P.s. Du kommer inte ångra dig efter ett pass..

Lämna en kommentar