109 km på 3,5 dagar avklarade. Några månader sedan kunde jag inte gå..

lager2

 

Trodde för några månader sedan inte att jag skulle kunna springa idag.. 109 km avklarade  på 3,5 dagar.. Skön känsla..

10 December så var jag kanske inte den gladaste löparen i Sverige. Kunde varken gå, sova eller stå stadigt. Fick 2 alternativ av läkaren, operera eller spruta och bägge alternativen skulle betyda ett riktigt långt uppehåll för mig. Nästintill 2 år och kanske inte kunna komma tillbaka. Såg mörkt ut. Av någon märklig anledning gillar jag att motbevisa läkarna och lyckas alltid.

Visade sig visserligen att ca 4 läkare hade sina egna gissningar (trots magnetröntgen). Jag valde att lyssna på 1 av dem och känslan i kroppen.

Jag är verkligen inte helt återställd i foten och smärtan är fortfarande kvar. Därav svårt att trycka på som jag önskar och ligga i den mängd träningen jag gärna befinner mig i. Men jag utvecklas.

Nu är jag där jag inte trodde jag skulle vara för inte alltför längesedan. Avklarat träningsläger och 109 km i bena. Njuter!

Kroppen börjar bli stark igen i de muskler som jag använder mig av vid löpning och konditionen är på gång. Trots att det varit riktigt jobbigt så var det riktigt skönt att ha tränat hårt alternativt när jag inte kunde löpa.

lager2 Skön känsla att ha klarat 43 km på en dag, vilket jag inte trodde var möjligt alls.

Passet idag var tufft även det och bestod även av en hel del löpteknik och styrka men även ytterligare några kilometer.

Fått en hel del svar på de frågor jag önskade få svar på från detta läger och det kommer jag att ta med mig då jag tar beslut på vilka tävlingar jag kommer att deltaga i. Självklart smärtar det en hel del i foten för tillfället, men jag kan springa och jag kommer framåt. Att jag skulle kunna springa i 2:37 m/km fart igen, trodde jag aldrig…

Hade inte kunnat prestera så hårt som jag gjorde om jag inte var med i den underbaraste klubben med så fina personer som stöttar en. Samt även fick oerhört mycket energi av min underbara sponsor som jag stötte på väl på plats, som alltid gör mig glad.

lager3 (efter sista tuffa passet idag, söndag)

Kanske märkligt, men jag längtar efter nästa löppass. När det blir återstår att se, men skoj blir det!

 

Lämna en kommentar